Hemomicin i upala sinusa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Sinus-Kosinus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 05, 2008 3:35 pm

Hemomicin i upala sinusa

Post od Sinus-Kosinus »

Hello,

nova sam ovde, no natera me nuzda :lol:
Danas su mi ustanovili na MRI da imam dobrano zagnojen levi maksilarni sinus - boli bas,bas,bas (zato sam i bila na MRI, mislila sam prvo da je neuralgia trigemni - dobro je sto nije)
Moje pitanje je sledece - da li do ponedeljka neko ima ideju koje bi antibiotike mogla korisiti da malo ublazim taj bol dok ne odem do ORL ... Pao mi je na pamet Hemomicin, znam da je sirokog spektra....no ima li neko kakvo misljenje po pitanju toga....
Da, kapiram da bi mi mozda i bioptron lampa zepterova koristila....
Ima li ko kakvu repliku....

Hvala svakako :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Hemomicim je jak bas bas bas i ne bih za njim posezala osim ako to dr bash to ne prepishe. Njega u toku godinu dana mozete u ograniceim kolichinama uneti!

Bioptron bi pomogao ali nikako bez jako dobre zashtite ochiju, poshto talasne duzine polarizovane tj zute svetlosti zahvataju i IR i UV spektar i ne preporuchuje se zrachenje blizu ochiju!

Ja sam za to da ubrzate odlazak kod ORL! Ako je ikako moguce, ili ako ne kod tog onda se obratite nekom drugom ORL specijalisti kako bi dobili terapiju shto pre i kako bi ti odvratni tupi jaki bolovi prestali!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori