Dobar ORL specijalista

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zmiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 9:54 pm

Dobar ORL specijalista

Post od zmiki »

Da li mi neko moze preporuciti dobrog ORL specijalistu, po mogucstvu u nekoj privatnoj klinici da lakse dodjem do njega (ovo moze i na pp) ? Vec duze vreme imam problema sa krajnicima i grlom a moj ORL spec. mi nije uspeo resiti problem.

Hvala.
zmiki
Aktivan član
Aktivan član

Post od zmiki »

Naravno tu mislim u Beogradu. Mislim da je ova ORL oblast previse marginalizovana i da se lekari ne bave toliko njom kao nekim drugim oblastima. Dakle, zanima me gde i kako doci do nekog vrhunskog ORL specijaliste. Hvala.
zmiki
Aktivan član
Aktivan član

Post od zmiki »

Hvala, ali ako ipak ima neko u BG-u, po mogucstvu iz "Dragise Misovic".
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Doktor Jovan Bubalo na VMA je odlican ORL...
zmiki
Aktivan član
Aktivan član

Post od zmiki »

Da li je to ovaj: http://www.doktorbubalo.com ?

Ja bih ipak nekog iz "Misovica" zbog nacina kako se operacija tamo radi.
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Profesor Dergenc na Senjaku,radi privatno,odlican je.
georgije.stankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 3:43 pm

Re: Dobar ORL specijalista

Post od georgije.stankovic »

OPREZ ordinacija "* REKLAMA *" iz Novog Sada je ordinacija bez dozvole za rad. Dr * REKLAMA * nelegalno obavlja preglede i operacije u okviru te ordinacije.
Pored Dr * u ordinaciji bez dozvole rade i Dr * i Dr *.

Ordinacija "* REKLAMA *" nije registrovana i ne moze se pronaci u Agenciji za privredne registre. Dakle potpuno je nelegalna. Sve se naplacuje u kesu i ne izdaju se nikakvi racuni.

Ordinacija "* REKLAMA *" se nalazi na adresi Stevana Branovackog 11 u Novom Sadu i koriste tel.021 * REKLAMA *
Ordinacija koristi website http://* REKLAMA *.com/ sa namerno nepotpunim kontakt podacima iz straha da ce ih zatvoriti.
Do sada su verovatno uspevali da rade uz pomoc korunpiranih inspektora u Novom Sadu.

Molimo dezurne inspektore da izadju na teren i zatvore ordinaciju a odgovorne najstrozije kazni!
Anita bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 8:36 pm

Re: Dobar ORL specijalista

Post od Anita bg »

Posto ste vi tako dobro upuceni u rad te ordinacije zasto se ne predstavite svojim pravim imenom i prezimenom i zasto te drzavne institucije pozivate ovde,one imaju svoje kancelarije i tamo se obratite.Da li ste spremni da ukoliko vasi navodi nisu tacni odgovarate za klevetu na sudu?Da li ste vi tako bitni i veliki da mozete da se igrate imenima i porodicama gore navedenih ljudi i zasto je vas profil bez i jednog jedinog podatka.Da li je vas zabrinula i iznevirala mozda foto galerija pomenutog sajta i da li ste vi te ljude barem na televiziji videli u tolikom broju a kamoli lecili?Strasno je da se u ovoj zemlji ovakvi ispadi mogu desavati bez ikakve kontrole i da konkurencija na ovakav nacin leci svoje komplekse i pokusava da blati sve one koji svoj posao rade u domenu profesionalizma.Drago nam je sto ste nam pokazali svoju velicinu ,odnosno svoj domet sto se inteligencije tice, jer takavi potezi i liče na ljude poput vas.Mi cemo se vrlo brzo sresti ali pre nego sto nam odgovorite probajte da dobijete sveze informacije jer u prvom postu imate dovoljno ne istina.I slobodno vi i dalje pisite na forumima ali vam to nece doneti pacijente i slavu jer ona se stice radom i znanjem, upravo onim sto vi nemate i sudeci po koeficijentu inteligencije koji ste ovde pokzali necete skoro ni dobiti. HVALA
Odgovori