Hvala unapred na odgovoru !
Bolovi u frontalnim sinusima
Bolovi u frontalnim sinusima
Pre nekoliko dana sam pirlikom pada zadobio udarac u celo (u predelu frontalnih sinusa).Od tada osecam povremenu bol (ne toliko snaznu) u tom delu glave,pa me jako brine da li je ovo pojava koja ce proci sama od sebe ili sam mozda nesto poremetio u sinusima ?
Inace nikada ranije nisam imao nikakve probleme sa sinusima.
Re: Bolovi u frontalnim sinusima
Да ли си ишао да ти сниме главу? Можда си нешто поломио, напрсло или имаш оток.
Uh,sad sad sam se totalno prestravio.
Pa ne verujem valjda da je nesto puklo.Nisam isao,mada ne znam ni kako bih jer nemam ni zdravstvenu knjizicu.Pre par dana sam isao na neki test u privatnu kliniku i to mi je bila jedina poseta nekoj zdravstvenoj ustanovi u poslednjih desetak i vise godina.
Bol nije konstantan,vec ga osetim kad pokusam da snazno udahnem vazduh kroz nos.Ukoliko je slucajno nesto puklo,jel postoji mogucnost da to ostavi neke posledice ?
Bol nije konstantan,vec ga osetim kad pokusam da snazno udahnem vazduh kroz nos.Ukoliko je slucajno nesto puklo,jel postoji mogucnost da to ostavi neke posledice ?
Колико знам, као хитан случај не мораш да будеш осигуран.
Зависи где је дошло до евентуалног напрснућа. Немој да нагађаш него иди да ти направе један рендгенски снимак или да те бар погледа искусни хирург.
Зависи где је дошло до евентуалног напрснућа. Немој да нагађаш него иди да ти направе један рендгенски снимак или да те бар погледа искусни хирург.
Hvala puno ! Mozes li mi reci samo jel hitan pregled mogu da obavim u lokalnom domu zdravlja ili moram da idem u urgentni centar ?
Odmah sutra ujutru cu otici da to obavim da znam na cemu sam.
Odmah sutra ujutru cu otici da to obavim da znam na cemu sam.
Жао ми је што касним са одговором. Надам се да си већ обавио преглед.
Хитни прегледи се обављају у дежурним установама као што су КБЦ Земун, Ургентни центар, ВМА... Домови здравља можда могу у нормално радно време и ако имају рендген уређаје.
Хитни прегледи се обављају у дежурним установама као што су КБЦ Земун, Ургентни центар, ВМА... Домови здравља можда могу у нормално радно време и ако имају рендген уређаје.