Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Pre nekoliko dana sam pirlikom pada zadobio udarac u celo (u predelu frontalnih sinusa).Od tada osecam povremenu bol (ne toliko snaznu) u tom delu glave,pa me jako brine da li je ovo pojava koja ce proci sama od sebe ili sam mozda nesto poremetio u sinusima ? Inace nikada ranije nisam imao nikakve probleme sa sinusima.
Uh,sad sad sam se totalno prestravio. Pa ne verujem valjda da je nesto puklo.Nisam isao,mada ne znam ni kako bih jer nemam ni zdravstvenu knjizicu.Pre par dana sam isao na neki test u privatnu kliniku i to mi je bila jedina poseta nekoj zdravstvenoj ustanovi u poslednjih desetak i vise godina.
Bol nije konstantan,vec ga osetim kad pokusam da snazno udahnem vazduh kroz nos.Ukoliko je slucajno nesto puklo,jel postoji mogucnost da to ostavi neke posledice ?
Жао ми је што касним са одговором. Надам се да си већ обавио преглед.
Хитни прегледи се обављају у дежурним установама као што су КБЦ Земун, Ургентни центар, ВМА... Домови здравља можда могу у нормално радно време и ако имају рендген уређаје.