Bol u uhu i zubima

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
acomegas
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 1:36 pm

Bol u uhu i zubima

Post od acomegas »

Zdravo,
Ne znam kako da objasnim ali ovo je ludilo. Evo već par dana imam bolove koji nastaju iza uha i prostiru se duž obje vilice na sve zube na desnoj strani. Bol je nesnošljiv, i jedino se može ublažiti toplomoblogom. U dodiru sa hladnom hranom imam osjećaj da će mi svi zubi eksplodirazi. Svi na toj strani su zdravi. Okupao sam se neki dan i malo mi je bio otvoren prozor u kolima. je li moguće da je sve od toga i šta da radim?
Pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u uhu i zubima

Post od aaaca »

Да, да, прозор и промаја.

Добио си упалу тригеминуса или неког оближњег нерва. Мораш хитно код лекара.

Не знам тачно како се лечи али сигурно ће помоћи великика количина витамина Б1, Б6, Б12 и витамин Ц. Не знам да ли треба још нешто од витамина или минерала. Такође и грејање је пожељно.

Имај на уму да лечење траје дуго и да ћеш бити осетљив још неколико година.

Ако будеш хтео да користиш витамине не препоручујем ти да узимаш оне из обичних апотека јер су углавном лошег квалитета. Препоручујем ти Витамин шоп: http://www.vitaminshop.rs
acomegas
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 1:36 pm

Post od acomegas »

Mnogo vam hvala,

Bio sam kod ljekara, propisao mi je antibiotike. Zagrijavanje mi pomaže, imate li neki efikasan način kako da što bolje zagrijem.

Srdačan pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Електрично јастуче или обична сијалица у некој стоној лампи.

Не заборави на витамине.
Odgovori