VRAT

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
wilma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 17, 2013 11:12 am

VRAT

Post od wilma »

Molim za pomoc ili savet,imam 29 godina i bolove u vratu sa kojima ustajem i lezem,vec dugi niz godina,ustanovljena mi je prednja pseudospondilosinteza C4 i C5,zadnji osteofit i unkatroza C4 i C5.Ne pijem ni jedan lek za to jer kazu da nema leka,samo vezbe,koje naravno ne radim redovno..pa me interesuje kakav je tok ove "bolesti"..unapred hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: VRAT

Post od aa_aca »

Зашто "наравно" не радиш редовно? Добро је док те врат боли. Биће весело када ти болови пређу на главу. Ако имаш идеју како би могла неколико јаких магнета да прикачиш на врат, јави. Они би ти много помогли у регенерацији, а мени треба идеја.
Korisnikov avatar
RehabFizio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm

Re: VRAT

Post od RehabFizio »

wilma,

Ukoliko ne vodite računa o sebi bolovi, ukočenost i trnjenje će se povećavati, a obim pokreta smanjivati. Na sreću, moram da vas obradujem da leka ima i da se metodama hiropraktike (ne krckanjem) bolovi mogu otkloniti a obim pokreta povećati.

Više o mogućnostima hiropraktike možete naći ovde:
http://hiropraktika-osteopatija.blogspot.com/
Odgovori