unutrasnji deo lakta?!?!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Ghetto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2014 2:57 pm

unutrasnji deo lakta?!?!

Post od Ghetto »

preksinoc sam se napeo da odvrnem neki sraf na kolima i isklizne mi kljuc. kad se to desilo udario sam unutrasnju stranu lakta i osetio onu "strujicu" niz ruku, u isto vreme mi je utrnuo mali prst. to je sve proslo posle par minuta i bio sam skroz ok. sutradan me nista nije bolelo sve do sinoc i danas ceo dan. bol nije jaka, ne boli me kada ispruzim ruku, sve prste normalno savijam i sve je ok - problem je sto ne mogu skroz da savijem lakat i sto me bolucka sa unutrasnje strane (ne mogu da se ocesljam recimo). pretpostavljam da sam istegao tetivu ili neki misic...

je l' ima neko iskustva sa ovim?
cime da mazem, da li da stavljam neke obloge, da li da istezem ruku?

Hvala na odgovoru. pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: unutrasnji deo lakta?!?!

Post od aaaca »

Вероватно се јавио мали оток и мислим да не треба да радиш никакве вежбе. Оно што сам сигуран да би помогло је да набавиш неки мањи али јак магнет и ластижом га учврстиш што ближе лакту. Потребно је да га носиш бар 20 сати дневно. За неколико дана би требао да осетиш побољшање, а зависно од тежине повреде можда и излечење.
Ghetto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2014 2:57 pm

Post od Ghetto »

nema nikakvog otoka, opipavanjem sam ustanovio da su simetricni levi i desni. evo, kroz ova 2-3 dana ide na bolje. gotovo da mogu skroz da savijem ruku a da ne zaboli. batalio sam bilo kakav napor tom rukom i prolazi :)

hvala aco
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Оток може да буде и унутра, па не мора да се види споља.

Поздрав!
Odgovori