treba mi savet

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
senkica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2009 10:49 pm

treba mi savet

Post od senkica »

Vec oko dva meseca konstantno imam bol u domalom prstu leve noge koji osetim samo kada ga savijam ( a savijam g a uvek :lol: ), pre 10-ak dana pojavio se bol i u levoj butini kada ustajem iz sedeceg polozaja..nemam predstqavu sta bi moglo biti, radim takav posao da nemam vremena otici kod lekara osim kada je nesto hitno :cry: pa mi sad naprosto treba savet kome da se obratim ..
Ne znam da li moze imati veze sa tim ali takodje me pre nekog vremena presekao kod naglog pokreta jaki bol sa leve strane pupka (blize struku ako sam dobro objasnila) i tada sam napipala malui bolnu kvrzicu koja je nestala kada sam je pritisla. I dalje mi se povremeno javlja taj bol ali manjeg intenziteta kod nekih naglih pokreta. Nisam sigurna da to ima veze sa ovim bolovima u nozi ali ne skodi da spomenem pa ako mi neko moze pomoci barem dobrim savetom i preporukom kome da se obratim :cry:
Znam da ovde ne mogu traziti dijagnozu i terapiju alli volela bih kad bih bar mogla naslutiti o cemu se radi..

Hvala
Odgovori