Поздрав свима.
Тренирам фудбал дуг низ година, у последњих пар доста озбиљније него раније. Имам 17 година, редовно тренирам, играм утакмице... У последње време сам осетио оштар бол у спољном делу десног листа. Некада га осетим на самом загревању пред тренинг/утакмицу, а некада и мало касније током активности. Врло често буде врло болно, тако да сам већ једном прекинуо тренинг из тог разлога. Сам бол, док је "активан" траје нон-стоп, али се појачава након искорака када ми се десна нога (на којој ми се налази проблем) нађе позади. Временом се појачава и не престаје током активности. Након краћег одмора (~ сат времена) престаје и не осећам проблем до наредне активности.
Пробао сам ледом да решим проблем, међутим ту је још увек.
За неких 7 дана имам заказан преглед, али желим чути и Ваша мишљења.
Унапред се захваљујем на одговорима...
Оштар бол - спољни део листа
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2013 7:22 pm
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Оштар бол - спољни део листа
Rik Daphnee napisao:Поздрав свима.
Тренирам фудбал дуг низ година, у последњих пар доста озбиљније него раније. Имам 17 година, редовно тренирам, играм утакмице... У последње време сам осетио оштар бол у спољном делу десног листа. Некада га осетим на самом загревању пред тренинг/утакмицу, а некада и мало касније током активности. Врло често буде врло болно, тако да сам већ једном прекинуо тренинг из тог разлога. Сам бол, док је "активан" траје нон-стоп, али се појачава након искорака када ми се десна нога (на којој ми се налази проблем) нађе позади. Временом се појачава и не престаје током активности. Након краћег одмора (~ сат времена) престаје и не осећам проблем до наредне активности.
Пробао сам ледом да решим проблем, међутим ту је још увек.
За неких 7 дана имам заказан преглед, али желим чути и Ваша мишљења.
Унапред се захваљујем на одговорима...
Zagrevanje mora da traje 20 min, treneru svakako MORATE reci za bol koji osetite i streching posle treninga nikako ne smete da preskacete!
Uradite plantogram, mozda imate problem sa ravnim stopalima!
U kakvoj obuci trenirate!?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Значи почели смо са брисањем корисничких постова. Вероватно ћу ускоро да будем онемогућен да учествујем на овом форуму. Па добро.
Елем, Rik Daphnee провери стање крсног дела кичме, као што сам већ раније рекао а потом су администратори обрисали. Искорак говори о томе да проблем никакве везе нема са стопалом него са кичмом. Оно "сецкање" које си ми својевремено одговорио је очигледан аргумент у прилог томе. Исправи ме ако се варам. Ипак је прошло неко време од нашег дописивања.
Не могу да се такмичим са администраторима на овакав начин. Поздрав!
Елем, Rik Daphnee провери стање крсног дела кичме, као што сам већ раније рекао а потом су администратори обрисали. Искорак говори о томе да проблем никакве везе нема са стопалом него са кичмом. Оно "сецкање" које си ми својевремено одговорио је очигледан аргумент у прилог томе. Исправи ме ако се варам. Ипак је прошло неко време од нашег дописивања.
Не могу да се такмичим са администраторима на овакав начин. Поздрав!
И да, мислим да сам ти раније споменуо (обрисаше) да имам одличног хиропрактичара. Само да напоменем, пре него што се опет неки "душебрижник" јави, да је човек стручан и обучен. Детаље ипак нећу овде да износим.
Вероватно си већ био на прегледу, па јави како је прошло.
Вероватно си већ био на прегледу, па јави како је прошло.