Smetnja u desnom koljenu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
Iklar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 07, 2009 2:59 pm

Smetnja u desnom koljenu

Post od Iklar »

Pozdrav,

Prvi put postavljam temu pa se nadam da sam potrefio pod-forum, s obzirom da nisam bas medicinski obrazovan.

Imam problem sa desnim koljenom vec nekoliko mjeseci, naime kada ga drzim u savijenom polozaju pola sata ili mozda vise, pocinje da me boli. Nisu to neki nepodnosljivi bolovi vec na to vise gledam kao smetnju, pa do sada nisam nista preduzimao povodom toga.

Bol je uglavnom pri vrhu koljena, i brzo prodje ako hodam ili drzim ispruzenu nogu dok sjedim. Ako je bitna informacija imam 25 godina, idem u teretanu 4 puta sedmicno ali ne radim treninge za noge.

Hvala!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Smetnja u desnom koljenu

Post od Veljko Jovanovic »

Mozda se, ali vrlo uslovno, radi o ostecenju zglobnog dela casice posto taj problem hoce cesto da daje takve tegobe. Medjutim, bez ortopedskog pregleda i, eventualno, rentgensjkog snimka stvarno nije moguce postaviti dijagnozu pa bi bilo najbolje da se javite ortopedu ili gfizijatru radi detaljnog pregleda i odredjivanja uzroka vasih tegoba.
Iklar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 07, 2009 2:59 pm

Re: Smetnja u desnom koljenu

Post od Iklar »

Ok, poci cu na pregled. Hvala na brzom odgovoru!
Odgovori