Problem sa stopalom

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
nemac007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 3:41 am

Problem sa stopalom

Post od nemac007 »

Vec mesec i vise imam problem sa levim stopalom. Nisam ga udario, ni nezgodno stao ni nista, jednostavno me boli, ali je moguce da je do proslih patika, koje su mi tu bile izlizane, a bavio sam se rukometom barem mesec dana u njima... Bol je krenula iz malog prosta, odnosno, spoljnjeg dela stopala, i polako se sirila prema ostalim prstima... Sada mi je prst do palca otecen, i duplo veci nego sto bi trebalo da bude, takodje i stopalo. Bio sam kod ortopeda, i on mi je rekao samo da mirujem, iako me bol muci vise od mesec dana. Bol je krenula polako, a sad je skoro neizdrziva, pogotovo ujutru kada prvi put stajem na nogu. Pomagajte ako boga znate :'(
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: Problem sa stopalom

Post od terapeut »

promenite lekara i odradite dijagnostiku rtg,magnet ili sta vam vec ortoped prepise.
Odgovori