Problem sa kolenom
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2018 10:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problem sa kolenom
Imam 19 godina i pre 3-4 nedelje sam povredio desno koleno (iscasenje). Nema nikakvih preloma, casica se vratila na svoje mesto odmah posle povrede. Imao sam veliki otok koji se postepeno povlacio i posle ~15 dana u potpunosti povukao. Nosio sam longetu 8 dana, posle toga samo steznik. Mogu normalno da hodam i ispravljam/savijam koleno ali kada stanem sa skroz ispravljenom nogom imam neki cudan osecaj(slabiji bol). Zbog toga hodam sa blago savijenim kolenom. Da se obratim lekaru ili je ovo normalan deo oporavka i proci ce? Hvala.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Problem sa kolenom
Још нешто ти је отечено, али могао би да се направи неки снимак колена па да се провери. Било би добро и да радиш физикалне вежбе.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2018 10:59 am
Od sledece nedelje krecem sa fizikalnom terapijom, a trebam da zakazem i magnet. Moram da napomenem da mi oba kolena pucketaju(skripe) pri cucnju, ali povredjeno znatno vise i ima jedan jaci 'klik'. Hoce li se i to povuci vremenom i vezbama ili tu treba nesto vise? Hvala.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Пуцкетања вероватно неће проћи али обрати пажњу на тај клик. Не би требао да оптерећујеш колено.