Problem sa kolenom

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Ilija011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2018 10:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa kolenom

Post od Ilija011 »

Imam 19 godina i pre 3-4 nedelje sam povredio desno koleno (iscasenje). Nema nikakvih preloma, casica se vratila na svoje mesto odmah posle povrede. Imao sam veliki otok koji se postepeno povlacio i posle ~15 dana u potpunosti povukao. Nosio sam longetu 8 dana, posle toga samo steznik. Mogu normalno da hodam i ispravljam/savijam koleno ali kada stanem sa skroz ispravljenom nogom imam neki cudan osecaj(slabiji bol). Zbog toga hodam sa blago savijenim kolenom. Da se obratim lekaru ili je ovo normalan deo oporavka i proci ce? Hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Problem sa kolenom

Post od aaaca »

Још нешто ти је отечено, али могао би да се направи неки снимак колена па да се провери. Било би добро и да радиш физикалне вежбе.
Ilija011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2018 10:59 am

Post od Ilija011 »

Od sledece nedelje krecem sa fizikalnom terapijom, a trebam da zakazem i magnet. Moram da napomenem da mi oba kolena pucketaju(skripe) pri cucnju, ali povredjeno znatno vise i ima jedan jaci 'klik'. Hoce li se i to povuci vremenom i vezbama ili tu treba nesto vise? Hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Пуцкетања вероватно неће проћи али обрати пажњу на тај клик. Не би требао да оптерећујеш колено.
Odgovori