Premalo stopalo i bolovi

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
DanijelaSta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2014 4:36 pm

Premalo stopalo i bolovi

Post od DanijelaSta »

Postovani,
Imam 25 godina i nosim broj 32.Obucar kaze da mi je duzina stopala izmenju 19 cm i 19,5.
Visoka sam 162, kiogrami variraju od 50 do 54, mislim da nikada nisam imala vise.
Ovde se ne radi o genetici vec o poremecaju izazvanom prevelikom kolicinom kortikosteroida koje sam dobijala u ogromnim kolicinama godinama.Bolujem od astme J45 od svoje 1,5 godine.
O stiklama sam davno prestala da mastam, bolove osecam nakon pola sata hoda.Nosim patike 36 jer manje ne mogu da nadjem, decije su mi preuzane.
Muka mi je od ljudi koji govore da duzina stopala nema nikakve veze sa bolom koji osecam i koji cu verovatno jos vise osecati ako se jos ugojim.Ne znam kako ljudi ne mogu to da razumeju, pa sva tezina pada na mnogo manju povrsinu nego sto je to za moju tezinu to prilagodjeno.
Kako da pomognem sebi?
Majka me nije vodila na vreme kod enokrinologa, to mi je bas krivo, mozda se tad moglo nesto uciniti..
Samo mi ne pominjite Japanke i to kako je to jako slatko, jer meni nije, osecam bolove :cry:
Hvala!
DanijelaSta
Novi član
Novi član

Re: Premalo stopalo i bolovi

Post od DanijelaSta »

Znala sam da niko nece znati sta bi moglo da se u mom slucaju ucini, ipak je specifican problem i gotovo neverovatan :cry:
DanijelaSta
Novi član
Novi član

Post od DanijelaSta »

Bar neko ? :cry: :oops:
DanijelaSta
Novi član
Novi član

Post od DanijelaSta »

Da li neko bar nesto zna?
DanijelaSta
Novi član
Novi član

Post od DanijelaSta »

Moze neko bar neko neku rec?Nije valjda da niko nista ne zna o ovome..
Odgovori