povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica
danas sam sav iznerviran udario iz sve snage pesnicom u zid, pa me boli strasno. nznm sta da radim i ne mogu da pisem
Re: povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica
Javi se doktoru, mogucno je da si slomio petu metakarpalnu kost.stefan98 napisao:danas sam sav iznerviran udario iz sve snage pesnicom u zid, pa me boli strasno. nznm sta da radim i ne mogu da pisem
Re: povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica
За убудуће набави неку пластичну или дрвену играчку која се склапа од делова. Следећи пут када се изнервираш, узми играчку и заврљачи је о зид. После је натенане склапај.
Сети се оног бившег кошаркаша Црвене Звезде, јел беше Јанковић? Сећаш ли се када је због беса главом ударио о тапацирану конструкцију коша? Остао је непокретан. Био је потребан само делић секунде неконтролисаног беса да упропасти и свој живот и живот своје породице.
Сети се оног бившег кошаркаша Црвене Звезде, јел беше Јанковић? Сећаш ли се када је због беса главом ударио о тапацирану конструкцију коша? Остао је непокретан. Био је потребан само делић секунде неконтролисаног беса да упропасти и свој живот и живот своје породице.