povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
stefan98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 31, 2013 2:31 pm

povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica

Post od stefan98 »

danas sam sav iznerviran udario iz sve snage pesnicom u zid, pa me boli strasno. nznm sta da radim i ne mogu da pisem
brankomd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 6:11 pm

Re: povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica

Post od brankomd »

stefan98 napisao:danas sam sav iznerviran udario iz sve snage pesnicom u zid, pa me boli strasno. nznm sta da radim i ne mogu da pisem
Javi se doktoru, mogucno je da si slomio petu metakarpalnu kost.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: povreda malog prsta na ruci,msm iznad malog prsta kod misica

Post od aa_aca »

За убудуће набави неку пластичну или дрвену играчку која се склапа од делова. Следећи пут када се изнервираш, узми играчку и заврљачи је о зид. После је натенане склапај.

Сети се оног бившег кошаркаша Црвене Звезде, јел беше Јанковић? Сећаш ли се када је због беса главом ударио о тапацирану конструкцију коша? Остао је непокретан. Био је потребан само делић секунде неконтролисаног беса да упропасти и свој живот и живот своје породице.
Odgovori