Moj otac ima 72 godine,dobio je uput pre 7 god za operaciju kuka na banjici,pa me interesuje posto je on veoma skeptican po tom pitanju.
Iz slucaja kojeg je imao priliku da cuje osoba koja ja imala istu operaciju njegovih god je menjala dva puta na po 6 godina,takodje ga interesuje dali postoji mogucnost da mu noga ostane kraca posle operacije.Zahvaljujem se puno na odgovoru!
operacija kuka
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zavisi od materijala i tipa proteze koaj se ugradjuje!
Zavisi od oporavka pacijenta, zelje i snage pacijenta.
Zavisi od toga da li ce se pridrzavati saveta posle operacije.
Ako ikako moze neka se ne obazire na priche ljudi koji su imali komplikacije po ugradnji endoproteze, one su u znatnoj manjini od uspeshno oporavljenih pacijenata sa odom protezom.
Naravno da svaka operacija nosi rizik sa sobom ali ako je ugradnja endoproteze jedino reshenje koje ce vashem ocu da obezbedi buduci zivot bez problema i bolova onda nema shta da se mislite.
I na kraju, ako je vash otac skeptik, pustite ga da misli shta hoce, valjda ste do sada shvatili da je teshko promeniti osobu koja ima 72 godine
Zavisi od oporavka pacijenta, zelje i snage pacijenta.
Zavisi od toga da li ce se pridrzavati saveta posle operacije.
Ako ikako moze neka se ne obazire na priche ljudi koji su imali komplikacije po ugradnji endoproteze, one su u znatnoj manjini od uspeshno oporavljenih pacijenata sa odom protezom.
Naravno da svaka operacija nosi rizik sa sobom ali ako je ugradnja endoproteze jedino reshenje koje ce vashem ocu da obezbedi buduci zivot bez problema i bolova onda nema shta da se mislite.
I na kraju, ako je vash otac skeptik, pustite ga da misli shta hoce, valjda ste do sada shvatili da je teshko promeniti osobu koja ima 72 godine

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.