Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Ne, nesporazum...
Slala sam radi konsultacije sa vama...
Ovo pocinje da me boli iako mazem fastum gel i slavljam hladne obloge...
Na ples idem, ali pazljivije igram...
Sta je uzrok ovom bolu???
Pa sami rekoste da je na pregledu pre nekoliko dana konstatovano zapaljenje sluzne kesice palca. Verovatno je to, kombinovano sa fizickim naporom, uzrok bola. Ipak, mozda bi bilo najbolje da odete na kontrolni pregled jer je za neke stvari ipak potreban pregled i ne mogu se resiti preko neta.
molim vas za savet,imam spusten svod na stopalima,cekicaste prste i poceo je palac da mi se krivi ka unutrasnjoj strani,pocetak cuklja,nosim uloske za spusten svod i grubinovu obucu ali prsti su mi zgrceni i mislim da ne mogu da se isprave,da li to moze nekako da se izleci bez operacije ili ako neko ima iskustva sa tim da mi napise,da li je operacija bolna i koliko traje oporavak,stopalo je pocelo sa tim deformitetima jos u osnovnoj skoli,a ja zbog zgrcenih prstiju vec godinama nosim zatvorenu obucu jer me je bilo sramota da nosim otvorenu molim za savet