oeracija predni ukrsteni ligament

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ackiomakedonija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 3:13 pm

oeracija predni ukrsteni ligament

Post od ackiomakedonija »

operisao sam koljeno znaci ACL -artroskopski u makedoniji i hocu da znam koliko vreme treba za oporavak ,pa molima ako ima neko slican problem neka pomogne
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Dosta zavisi od toga koja je operativna tehnika koriscena za rekonstrukciju ligamenta, kao i kakva je fizikalna terapija posle operacije primenjivana i koliko dugo. Koliko se secam, bilo je slicnih pitanja na ovom podforumu i ranije, pa ne bi bilo lose da malo "precesljate" teme.
ackiomakedonija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 3:13 pm

Post od ackiomakedonija »

znaci operacija je bila 5 septem. i imam neki blagi bolovi uzeo je tetiva 19 sm. onda je savio na pola tj.8sm. izbusio kost potkolenica i butna i zastrafio sa dva strafa.mislio sam da je vrlo teza operacija -ali jas sam prosao super.jos imam konce na rana pa valjada zbog toga nije mi dao fizikalna terapija.
imam 32 godina i mislim da ce brzo zarasti ligament za kosti.
Odgovori