Lumboisijalgija

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
3rd world
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 2:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Lumboisijalgija

Post od 3rd world »

Ukocim se sinoc posle 100 god. Pozovem hitnu, dodju intervrnisu. Dobih koktel od 4 leka. Medjutim dok su mi ubrizgavali injekciju pocinju bolovi od kuka od pete i pocinje da me otkida noga najvise spoljna str lista. Prijavim doktorki ona sleze ramenima i u fazonu ne bi trebalo toliko da boli i na kraju rece proci ce to je reakcija na lek. Naravno ja nisam ispustan na glavu kao mali i kapiram da je sestra krknula pored nerva ili ga i zakacila. Bolovi su bili nesnosni nocas. Od jutros samo trnci tu i tamo i slabost noge. Mogu da hodam ali cudan osecaj. Napipao sam blizu mesta uboda kao pola sljive i boli malo na dodir. Otoka, crvenila i ostalog nema. Bio kod dr op prakse koji mi je rekao da s obzirom na to da sam mrsav i nemam masnog tkiva verovarno je samo nagnjecen nerv jer su ubrizgavali 10 ccm u jednu stranu i da masiram ledom tu sljivu. U fazonu bitan je samo protok vremena dok se stvari ne vrate kao pre. Jel treba da se zabrinem? Ima li ko sličnih iskustava?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Lumboisijalgija

Post od aaaca »

Када се укочиш прво треба да идеш код неког доброг физиотерапеута да те намести а не код тих врачева.
kiroprakticar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 09, 2013 9:06 pm

Post od kiroprakticar »

Zakacila ti je nerv sigurno,probaj da pijes milgamu od 100 mg 20 dana da ti se sto pre oporavi nerv,hladne obloge i blaga masaza gluteusa.

Skolioza centar konjarnik
3rd world
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 2:12 pm

Post od 3rd world »

Otad je proslo 4 meseca. Situacija sa desnom nogom se neznatno poboljsala isao sam na strujne terapije. Sad pijem Urimil.

U međuvremenu uhvati me isijas u obe noge pre tri nedelje, mirovanje, kretanje minimalno, cim intenziviram obe noge otkidaju. Opet injekcije. Pre nego sto sam legao da me bocnu ispricam sta mi se desilo sa hitnom pre 4 meseca, sestra u fazonu bez brige kad cik pogodi slicna situacija, samo sa levom nogom i jos ne proloazi. Vise nisam i ne idem na injekcije, ali situacija status quo. Nadam se da ce Urimil i Nuronorm kad ispijemprvi dati efekta
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Користио сам Милгаму и ефекат је чиста нула. Такав је и квалитет, очигледно.
Odgovori