ovako, 3. marta dakle pre ne punih mesec dana sam pao na lakat i dobio dijagnozu "fractura multifragmentis capituli humeri....itd " neke brojke ne znam koliko je to bitno, i odmah su me operisali "ostheosynthesis cum vibrii" zadrzali nedelju dana u bolnici sa longetom, pa sam isao na kontrole i danas su mi skinuli longetu i doktor mi je rekao kost jos nije zarasla ali da mi nece stavljati gips ili longetu vec da se pazim udaraca i da lagano vezbam ...sada mi je ruka u uglu od 90 stepeni i da pokusavam kako da kazem da je ispravljam i da za dve nedelje dodjem opet na kontrolu pa ce videti da li i koliko i kako to meni sve ide pa cemo videti sta treba.
mozda neko moze da mi da neki savet kako da vezbam, da li je dobro koristiti neke preparate ili kako ja jos sebi mogu pomoci npr. magneti ili sta vec postoji? da bih ja sto bolje mogao da ispravim ruku. ja sam danas ceo dan pokusavao da je ispravim, ne mogu ni 1cm da napravim ni tup ni ostar ugao, ali trudim se. stavicu i sliku lakta kako sada izgleda mozda je korisno ne znam ni sam poprilicno se osecam deprimirano, pa ne znam sta mi je ocekivati u buducnosti koliko i da li ce moja ruka tj. lakat biti sposoban. sada osecam da sam totalno bespomocan van kontrole...
hvala.
[IMG=http://img64.imageshack.us/img64/4831/rukar.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us