kugla u jami iza kolena sa unutrasnje strane

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
nex99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:01 pm

kugla u jami iza kolena sa unutrasnje strane

Post od nex99 »

Primetio sam, tacnije napipao pre par dana neku kao tvrdu kuglicu velicine veceg klikera sa unutrasnje strane kolena u jami na samom prevoju. Ne boli me na dodir, niti mi stvara neke probleme, kada ipsravim kolena ona se nazire po malo a cim ih malo savijem nestane.
Kuglicu sam slucajno napipao i uopste ne znam od kada je tu, citao sam na netu da moze da bude da je bekerova cista.
Ja godinama idem u teretanu i radim cucnjeve i krckaju mi kolena vec godinama unazad.
Moze li mi neko reci da li ovo moze da bude cista ili je mozda nesto drugo u pitanju?

pozz
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: kugla u jami iza kolena sa unutrasnje strane

Post od aaaca »

Вероватно ниси детаљно проанализирао Бекерову цисту јер би видео да је она мекана, а твоја израслина је тврда.
http://* REKLAMA */Bekerova-cist ... ckness.htm

Када сам прочитао твој текст од пре девет година постао сам прилично сигуран да се код тебе ради о масном ткиву.
nex99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:01 pm

Post od nex99 »

To mi je tada bilo izaslo na desnoj butini sa unutrasnje strane, bilo je crveno i upaljeno i kada je puklo osatala je samo fleka koja je vremenom izbledela (kao neki veliki cir)
Ovo sto sam primetio je kao kliker, na levoj nozi na onom pregibu gde se savija koleno ka jami. Kada malo savijem nogu mogu da ga pomeram, a kada ih ispravim skroz nepomicno je.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Једино што ми пада на памет (осим одласка код лекара) је да стављаш Ихтиол-камфор маст или Флогоцид па да видиш хоће ли имати ефекта. Не заборави да је потребан дебљи слој масти уз прекривање.
Odgovori