Koji ortoped u Beogradu ? Preporuka
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Koji ortoped u Beogradu ? Preporuka
Pozdrav svima,
Otisao bi na jedan pregled u vezi kolena da se da dijagnoza i misljenje. Zanima me kog ortopeda bi mi preporucili u vezi kolena. Ostavite njegovo ime i prezime i ustanovu (nebitno da li je drzavna ili privatna) gde radi. Nekog ko ume da saslusa pacijenta a ne samo da te skine s' dnevnog reda. Kvalitet ispred svega !
Unapred zahvalan,
Slobodan
Otisao bi na jedan pregled u vezi kolena da se da dijagnoza i misljenje. Zanima me kog ortopeda bi mi preporucili u vezi kolena. Ostavite njegovo ime i prezime i ustanovu (nebitno da li je drzavna ili privatna) gde radi. Nekog ko ume da saslusa pacijenta a ne samo da te skine s' dnevnog reda. Kvalitet ispred svega !
Unapred zahvalan,
Slobodan
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 6:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
U drzavnim bolnicama retko ko je spreman na to.Ali evo vam par ljudi sa KCS koje licno poznajem Marko Bumbasirevic(nacelnik klinike),Vojo Sudjic (Nacelnik odeljnja za kostanozglobne traume:kukovi i kolena),Dragoje Starovic to je to.Sto se tice decijeg tu bih vam preporucio Institut za majku i dete.
Zeka94hirurg
-
- Novi član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
Ligamentoplastika je ozbiljna operacija i ne bih predložio Ganića.
Meni je radio najobičniju artroskopiju na oba kolena u po zlu čuvenoj "Decedri".
Za 2400 evra koliko je to naplatio nije našao za shodno da mi objasni nekoliko reči o onome šta je video u kolenu.
A ono šta sam ja inisitirao da mi kaže - slagao je. Situacija je bilo mnogo gora nego što je on tokom operacije uopšte pokušao da sagleda, a imao je lepu priliku za to.
Meni je radio najobičniju artroskopiju na oba kolena u po zlu čuvenoj "Decedri".
Za 2400 evra koliko je to naplatio nije našao za shodno da mi objasni nekoliko reči o onome šta je video u kolenu.
A ono šta sam ja inisitirao da mi kaže - slagao je. Situacija je bilo mnogo gora nego što je on tokom operacije uopšte pokušao da sagleda, a imao je lepu priliku za to.
Re: Koji ortoped u Beogradu ? Preporuka
Molim vas za preporuku dobrog ortopeda u Beogradu, u pitanju su problemi sa trtičnom kosti.
Hvala.
Hvala.