HITNO:POVREDA RAMENA 5X

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
gagi_ze
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 12:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

HITNO:POVREDA RAMENA 5X

Post od gagi_ze »

Ja sam Bosnjak Nermin,bavim se karateom 10 godina,majstor sam karatea 2 DAN,clan reprezentacije 4 godine, i prosle godine u oktobru mi je iskocilo rame prvi put i dezurni doktor mi ga je nastimao,poslije toga jos jednom na treningu i dva puta na takmicenju gdje je to trener obavio,i jucer na bazenu sam nezgodno pao i ponovo ista povreda......

interesuje me sljedece :

da li neophodna operacija ramena

koliko je rizicna operacija

koliko ce mi pomoci/naskoditi operacija

koliko ce mi vremena trebati da se vratim u top formu

da li postoji IKO strucan da bi to mogao izvesti

i najvaznije....koliko odprlike ta operacija kosta??????

hvala unapred
pa ovako mislim da sam hiperativan i da volim da se petnjam u sve stvari koje se ticu mene;)
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Posto nisam ortoped moje misljenje uzmite samo kao sporedno ,a proizaslo iz iskustva sa povredama zgloba ramena.Mislim da posle 5 luksacija ili subluksacija operacija jedino moze da resi ovaj problem.Postoperativni tok je prilicno dobar kao i prognoze za oporavak naravno u zavisnosti koja se tehnika primeni.
Cenu ne znam,a sto se tice preporuke za ortopeda to ce morati neko upuceniji da vam kaze.poz
Odgovori