FRAKTURA ULNAE SA DISLOKACIJOM

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
hoppadaddy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 02, 2010 9:05 pm

FRAKTURA ULNAE SA DISLOKACIJOM

Post od hoppadaddy »

ZAMOLIO BIH STRUCNE LJUDE DA SASLUSAJU MOJU PRICU I DAJU SVOJE STRUCNO MISLJENJE!!!!!!
PRE DVANAEST GODINA(1998)DOZIVEO SAM OTVORENI PRELOM PODLAKTICE(ULNAE),PRI CEMU MI JE ZBOG KOMPLIKOVANOG PRELOMA,UGRADJENA PLOCICA SA PET SRAFA U KOST..PROSLO JE VISE OD DESET GODINA A JA SAM PLOCICU SA SRAFOVIMA NOSIO U RUCI..DANAS KAD SAM ISAO DA SLIKAM RUKU NA RTG NA SNIMKU SE POKAZALO DA JE TA ISTA PLOCICA PUKLA NA POLA,STO SAM I JA PRIMETIO(POSTO JE TO MESTO GDE JE UGRADJENA PLOCICA OPIPLJIVO I MOGU SE PALPIRATI SRAFOVI I PLOCICA).OVIH DANA SAKUPLJAM ANALIZE ZA OPERACIJU JER PLANIRAM DA ODEM I IZVADIM TU PLOCICU I SRAFOVE IZ RUKE JER MI JE IONAKO KOST LEPO SRASLA A I NE ZELIM DA IMAM STRANO TELO U ORGANIZMU..INTERESUJE ME DA LI CE SE TE RUPE O KOSTI OD SRAFOVA KOJE OSTANU NAKON VADJENJA SRAFOVA I PLOCICE VREMENOM POPUNITI KOSTANOM SRZI I KAKO TO SVE IDE POSLE OPERACIJE MISLIM KAKAV JE OPORAVAK...DA LI JE OPERACIJA KOMPLIKOVANA JER JE PROSAO DUZI VREMENSKI PERIOD I DA LI JE MOJA ODLUKA ISPRAVNA DA IZVADIM PLOCICU I SRAFOVE..????????DA LI POSTOJI OPASNOST OD KOMPLIKACIJA I KOLIKO JE VREMENSKI POTREBNO DA SE TE RUPE(SUPLJINE) U KOSTI OD SRAFOVA POPUNE..????
Korisnikov avatar
Marina<3DH
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 25, 2010 10:25 pm
Kontakt:

Re: FRAKTURA ULNAE SA DISLOKACIJOM

Post od Marina<3DH »

te plocice ste trebali da izvadite godinu dana posle operacije,ja sam imala plocicu i 8 srafova u skocnom zglobu obe kosti i izvadila sam za 9 meseci i za 2 nedelje posle operacije sam se oporavila..vadite to sta ce vam ako je kost srasla...
My life starts with downhill...
Odgovori