FIZIKALNA TERAPIJA KUCNE POSETE
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: FIZIKALNA TERAPIJA KUCNE POSETE
Poštovani, obzirom na to da sam u prethodnom odgovoru pored Novog Beograda i Zemuna pomenuo samo Stari grad i Vračar, imao sam više poziva sa pitanjem da li se cena od 1900 dinara odnosi i na ostale delove grada i da li radim i u drugim opštinama i naseljima. Dakle, zbog svih zainteresovanih navodim da se cena od 1900 dinara odnosi i na Banovo brdo, Konjarnik, Zvazdaru, Železnik, Dušanovac, Voždovac.... da ne nabrajam dalje. Pozdrav...
AKCIJA!!!
Poštovani,
do 30.06.2015. važi popust od 10 posto na uslugu kompletne fizikalne terapije!
Poštovani,
do 30.06.2015. važi popust od 10 posto na uslugu kompletne fizikalne terapije!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 20, 2016 3:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pozdrav svima...
Imala sam više od godinu dana problem sa nekom tetivom u ramenu. Bili su mi otežani pokreti tom rukom i imala sam ogromne bolove, dešavalo se i da me bude noću.Pokušala sam da rešim problem u domu zdravlja i nije uspevalo. Sa Draškom sam počela da radim fizikalne terapije i posle 15 tretmana mi je dosta bolje. Ne mogu da kažem da sam se potpuno oporavila ali mi je dosta lakše, odnosno dosta bolje funkcionišem. Radim uredno vežbe svakog jutra i rame se polako razrađuje.
Ovim putem mu se zahvaljujem i prepoučujem od srca.
Imala sam više od godinu dana problem sa nekom tetivom u ramenu. Bili su mi otežani pokreti tom rukom i imala sam ogromne bolove, dešavalo se i da me bude noću.Pokušala sam da rešim problem u domu zdravlja i nije uspevalo. Sa Draškom sam počela da radim fizikalne terapije i posle 15 tretmana mi je dosta bolje. Ne mogu da kažem da sam se potpuno oporavila ali mi je dosta lakše, odnosno dosta bolje funkcionišem. Radim uredno vežbe svakog jutra i rame se polako razrađuje.
Ovim putem mu se zahvaljujem i prepoučujem od srca.
Poštovani, od 01.06. do 01.09.2017. god. važi letnji popust od 20% na uslugu kompletne fizikalne terapije!!!
Ovakav vid sprovođenja terapija u kućnim uslovima, najviše odgovara pacijentima koji se otežano kreću, koji su imali teške povrede, prelome i sl. Dakle, NE MORATE IZLAZITI IZ SVOG STANA, A MOŽETE DOBITI NAJSAVREMENIJU I KOMPLETNU USLUGU FIZIKALNE TERAPIJE U SVOM STANU!!
Terapija se sprovodi najsavremenijim engleskim BTL aparatima.
Za sva pitanja i informacije, zvati od 08:00 do 20:00 radnim danima, a subotom od 08:00 do 15:00. na telefon 061/233-97-34
Ovakav vid sprovođenja terapija u kućnim uslovima, najviše odgovara pacijentima koji se otežano kreću, koji su imali teške povrede, prelome i sl. Dakle, NE MORATE IZLAZITI IZ SVOG STANA, A MOŽETE DOBITI NAJSAVREMENIJU I KOMPLETNU USLUGU FIZIKALNE TERAPIJE U SVOM STANU!!
Terapija se sprovodi najsavremenijim engleskim BTL aparatima.
Za sva pitanja i informacije, zvati od 08:00 do 20:00 radnim danima, a subotom od 08:00 do 15:00. na telefon 061/233-97-34