bolovi u butinama

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
scratcher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 12:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bolovi u butinama

Post od scratcher »

Ovako ..imam 20 godina i pre godinu dana imao sam sportsku povredu. naime istegnute mišiće u obe noge. Mislio sam da je ništa pošto u početku nije bilo neke posebno velike boli već sam to pokušao da rešim prebolevanjem(nastavljanjem s treningom bez obzira na bol). Međutim nakon nekoliko meseci bol se počela da povećava i menja iz jedne butine u drugu, nekad i u obe istovremeno. Prestao sam s treningom. Tako je i do danas. Išao sam doktoruu opće prakse i on je sumnjao da imam išijas.
Snimio sam kičmu (donji dio). Rezultati su bilii negativni. Ustvari snimak je pokazao samo blagu dektrokonveksnu skoliozu,što je normano za moje godine, više ništa. Terapija je voltaren retard koji pijem i danas, i pomaže. To mi je isto i prepisao neurolog.
Naime, zbog bolova (osim kad "sam pod voltarenom retard") ne mogu da trčim niti dugo hodam ili sedim. Bolje isključivo u dilelu butine i to u dubini.
Još nešto kada se smejem ili kišem i kašljem isti bolovi se javljaju.

Moja pitanja: Da li je neko imao nešto slično kao ja i kako je se rešio bola ako uopće jest? Neke vežbe? Da li je moguće da zbog istezanja mišića imam ovako jake i duge bolove?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

imash odgovor na pitanja i odgovori, ako nije problem pishi na jednom podforumu da se ne pogubimo...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori