bolne tacke

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
stopalo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 8:00 pm

bolne tacke

Post od stopalo »

postovani imam problem od nedavno su mi se sa donje strane stopala pojavile tacke velicine zrna zita koje me izuzetno bole kako na dodir tako i prilikom mirovanja dermatolog mi je prepisao istamicid mast mada je bol i dalje ucestala molim za pomoc unapred zahvalan
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: bolne tacke

Post od aa_aca »

Да ли се кожа променила на тим местима која те боле? Да ли постоје икакве промене на тим местима - поткожне или какве друге?
stopalo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 8:00 pm

Post od stopalo »

da tacke su crvene boje izgledaju kao bubuljice dok je bol prisutna u dubini stopala a ne samo na samim mestima na oko izgleda kao da je neko flomasterom ostavio trag na samoj kozi (izvinjavam se na grubom objasnjenju) unapred zahvalan
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пробај да стопала сваки дан, два пута по пола сата држиш у лавору са топлом водом у којој си претходно растворио две-три кашике соде бикарбоне. Ако су бактерије или гљивице, помоћи ће ти већ за неколико дана.
Odgovori