Bol u vratu,ramenu i grč palca i kažiprsta šake

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
marko0991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 10:46 am

Bol u vratu,ramenu i grč palca i kažiprsta šake

Post od marko0991 »

Bavim se muzikom dugo godina.U poslednje vreme,dešava mi se,da me u toku sviranja gitare,hvata grč u kažiprstu i palcu ruke koja je na vratu gitare.Uz to,imam i problem sa bolom u vratu i ramenu na strani,na kojoj je kaiš gitare. Pretpostavljam,da ima veze sa profesijom,ali ne znam kako da to "izlecim" .Radim razne vežbe,uzimam magnezijum,kalcijum.... Hvala!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u vratu,ramenu i grč palca i kažiprsta šake

Post od aaaca »

Треба да радиш вежбе за рамени појас, врат, леђа, кичму. Треба да пијеш квалитетне суплементе а не оне са ТВ-а и апотеке. Вероватно ти је потребно нешто или све од следећег: витамин Б6 (бар 200мг дневно), нешто за циркулацију (јабуково сирће са медом, гинко...), Пантенол (Хемофарм), конзумирање много више чисте воде. Имаш о томе и на мом сајту http://* па погледај.
Korisnikov avatar
marko0991
Novi član
Novi član

Post od marko0991 »

Hvala,druže
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Неке вежбе сам описао у теми Рамена-рачунари, неке под Врат, Леђа и тако, наравно све у здравственим саветима. Вежбај па се јави за десетак дана.
Korisnikov avatar
marko0991
Novi član
Novi član

Post od marko0991 »

Pogledaću i krećem sa vežbama. Veoma sam diciplinovan i čim osetim poboljšalje,javljam se (voleo bih da bude za deset dana). Zahvaljujem se još jednom i pozdravljam.
Odgovori