Bol u kuku i ostalim zglobovima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
MissAleksy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2014 10:16 pm

Bol u kuku i ostalim zglobovima

Post od MissAleksy »

Dobar dan.
U poslednje 2 godine imam bolove u zglobovima. Najizrazeniji i najcesci su u levom kuku, a javljaju se i u desnom kuku kao i u kolenima. Prvi put mi se bol u kuku javio prilikom lagane setnje. Od tada se taj bol stalno vraca. Ne boli me dok mirujem, vec pri pokretu. Najcese me zaboli posle malo duze setnje. Imam 27 godina. U januaru sam primenjivala specijalni rezim ishrane koji je podrazumevao i Ca koji sam pila 3 puta na dan. U tom periodu mi je bol nestao i ponovo se javio 2 meseca po prestanku terapijskog rezima ishrane.
Inace sam anemicna i imam blazi oblik depresije. Citala sam da kod depresivnih osoba postoji manjak Ca i da se onda on povlaci iz kostiju(koje se pritom razgradjuju). Da li je to istina i da li gustina kostiju moze nekako da se poveca ili ona u toku zivota samo opada?
Sta vi mislite zbog cega me bole zglobovi?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u kuku i ostalim zglobovima

Post od aaaca »

Да ли је решено?
Odgovori