Bol u kolenu pri rotiranju
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bol u kolenu pri rotiranju
Pozdrav evo kako stoje stvari pre 3 meseca sam posle fudbalske utakmice osetio nelagodnost u desnom kolenu sa lateralne strane i sutra dan sam primetio mali otok(sutra dan je splasao) bio sam kod ortopeda snimio RTG sve ok i receno mi je da se ne bavim sportom 2 nedelje i stvarno posle 2 nedelje kao nov.Ali ponovo na prvoj utakimi sam osetio tu istu nelagodnost.Sutra sam imao male bolove u toj lateralnoj strani desnog kolena i bol se povecavao pri rotiranju.Kada setam imao utisak da cu svakog casa da pokleknem.Ponovo sam bio kod ortopeda,rekao je da sam najverovatnije ostetio meniskus i poslao me je u IZZZDIOV u Novom Sadu, tamo sam snimio sa ultrazvukom i uocili su ovalnu,hipoehogenu promenu dimenzije 9x6mm i taj ortoped je rekao da je to najverovatnije cista koja se nalazi tu od rođenja ili usled cestog povređivanja meniskusa dok postoji i druga mogucnos citiram "ili ti se meniskus rasctvetao kao knjiga",trazi da snimim MR sto pre (odmah).Jos uvek imam tu nelagodnost.Probao sam da trcim(igram fudbal)ali kad se ohladim i zarotiram koleno ili osetim ostar bol koji prođe odmah ili tup bol koji traje dosta dugo.Interesuje me misljenje drugih dr. ili nekok ko je imao slicne probleme.Hvala.