Pozdrav, društvo. Odmah da kažem da ću u petak ići kod ortopeda na pregled tako da ću tada znati na čemu sam, ali svejedno bi mi jako značilo ako bi neko mogao da mi odgovori na nekoliko pitanja.
Elem, mene od pre tri nedelje boli koleno. Nisam sportista, ne trčim, imam normalnu kilažu, zdravo se hranim, nisam prethodno bolu imao nikakve napore niti udarao koleno. Apsolutno ništa, samo sam se probudio jednog dana i koleno me je bolelo.
Na samom kolenu nema nikakvih znakova, ništa, niti otoka niti podliva, izgleda kao i uvek. I ja mogu da hodam bez nekih problema, nije taj bol nešto neizdržljivo, ali osećam kako me boli i kako mi je cela ta noga strašno slaba, nisam siguran da se oslonim na nju i vrlo mi je teško da uradim čučanj.
Primetio sam par puta kada sam uradio veliki korak ka naviše (dva stepenika) da mi je krcnulo, ako to išta znači.
Šta bi ovo moglo da bude? Da li je potencijalno nešto opasno? Na internetu iskače svašta kada ukucate "bol u kolenu", sve do tumora i meniskusa, pa mi se digla kosa na glavi. Hvala unapred.
Bol u kolenu bez ikakvih znakova
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 29, 2017 8:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol u kolenu bez ikakvih znakova
Боли те непрестано?
-
- Novi član
Nije neprestano. Ne boli me kad sedim, ležim, ne boli me kad savijam. Boli me kad hodam, odnosno, kada ga opteretim, pogotovo kada idem uzbrdo ili nizbrdo. I opet nije to neki bol koji mene sprečava da hodam, ali tu je, boli me i znam da nešto nije u redu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако ти је цела нога страшно слаба, како кажеш, онда би то могло да буде од кичме.
-
- Novi član
Molim te, učini dobro delo i nestani sa ovog foruma. Tek sam sad malo pogledao tvoje komentare. Mislim, ovde ljudi dolaze očajni, traže savet, a ti lupetaš gluposti na svakoj temi ne bi li izreklamirao svoj sajt.
Napisao sam vrlo jasno svoj problem, dakle boli me koleno, i pitao da li neko ko se razume ili je patio od problema kolena može da mi kaže okvirno čemu da se nadam kada budem otišao kod lekara. U smislu, da li će mi dati neku mast da mažem i neke analgetike ili će mi reći da moram na operaciju, prosto, nemam ideju šta bi moglo da se desi, nikada nisam imao problem sa kolenom.
A ti me zajebavaš ovde, lupetaš nešto, "da li te boli stalno", "možda je do kičme". Ako ne možeš da pomogneš, nemoj da se javljaš.
Napisao sam vrlo jasno svoj problem, dakle boli me koleno, i pitao da li neko ko se razume ili je patio od problema kolena može da mi kaže okvirno čemu da se nadam kada budem otišao kod lekara. U smislu, da li će mi dati neku mast da mažem i neke analgetike ili će mi reći da moram na operaciju, prosto, nemam ideju šta bi moglo da se desi, nikada nisam imao problem sa kolenom.
A ti me zajebavaš ovde, lupetaš nešto, "da li te boli stalno", "možda je do kičme". Ako ne možeš da pomogneš, nemoj da se javljaš.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Рекао си да ти је нога слаба или си можда малоуман?!