evo kako je sve krenulo : od malena me bole kolena i stalno su me vukli kod raznih lekara ali je odgovor uvek bio "mala je,raste,rastu ligamenti i tetive,kad poraste prestace bolovi".Pa sam ja onda porasla,ali bolovi nisu prestali

I resim da odem kod lekara opste prakse da vidim sta ona misli gde sad da idem,da mi uput za reumatologa (cudeci se kako je ortoped samo gledajuci zakljucio da imam reumu).Ali......reumatolog je malo pipao zglobove i zakljucio da tu nema nikakvih zapaljenja,vec me sve to boli jer imam skoliozu ,kaze da odem kod fizijatra ,on ce mi dati vezbe za to.
Fizijatar je tek posebna prica,malo je gledao kicmu,terao me da se setam tamo ovamo,i zakljucio da mi nije nista

I ja sad ne znam kome da verujem.Ne moze da mi kaze da mi nije nista kad ja od bolova ne mogu da hodam nekad,nocu se budim,kad sedim duze od 10 min pa pokusam da ispravim koleno imam osecaj kao da je zardjalo,sve me zateze.
Volela bih da mi neko kaze svoje misljenje o ovome,ili ako ima slicnih iskustava.hvala unapred.