Bol grudne kosti

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
mirapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 11, 2008 11:35 pm

Bol grudne kosti

Post od mirapa »

Trazila sam odgovor citajuci postove ostalih clanova, ali ni jedan nema problem slican mom problemu, a evo o cemu se radi.
Iz cista mira me je zabolela grudna kost ne u grudima vec kost me boli. Od prilike oko 7cm ispod vrha kljucne kosti u sredini grudnog kosa malo vise ka levoj strani. Bol je ostar, kada se nasmejem boli me kost, kada se zakasljem i boli me jako na dodir. Nisam imala nikakvu povredu niti sam udarila taj deo.
Tacno prstom mogu da dodirnem bolno mesto i na blag pritisak jako boli. Bol nije tup vec ostar. Mogu opisati bol kao da je u pitanju kontuzija koske od udarca, a nikada je nisam povredjivala.

Hvala vam unapred na odgovoru.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bol grudne kosti

Post od aa_aca »

Погледај шта сам писао на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Магнети и како сам спасао свој палац.
Kristijan_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 04, 2013 12:37 pm

Re: Bol grudne kosti

Post od Kristijan_ »

http://www.bolesnodete.com/bolesti-kost ... ohondritis to ti je ovo.i ja imam ovu povredu vec 7mes i ne znam kako da je zalecim..da li ti jos imas tegoba?
Odgovori