Xeloda

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
leetaloomis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 8:01 pm

Xeloda

Post od leetaloomis »

Ima li neko iskustva sa Xelod-om?
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Ja, posredno.
Manje izaziva mucninu nego intravenozno davanje iste terapije. Uzima se kuci, ne ides u bolnicu , komfornija je.
Nije za sve vrste bolesti i kupuje se , pretezno.
Za neke tipove oboljenja sam videla da pacijenti dodju u dnevnu bolnicu i dobiju sledovanje besplatno,ali mislim da je to samo u slucaju onog tipa oboljenja za koje nase socijalno smatra da je Xeloda delotvorna. Ostali, koji recimo radi komfora, manje nusefekata ili nekog dr,razloga hoce da je uzimaju, mislim da moraju da kupe. Uostalom i mi smo za naseg pacijenta kupovali, prosle godine doduse, mozda se sad nesto promenilo. u slucaju kupovine, uzimala sam u Ivancic apoteci tu je bila najeftinija,al uopste nije jeftina.
Gledano sa strane, znaci ne iz licnog iskustva, primetila sam da nje bilo nikakve epizode sa povracanjem, gubljenjem kose i sl. Apetit doduse nije bio sjajan, ali i bolest je bila takva...
Sve najbolje!
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

kod koje vrste raka pomaze?
marijanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5