sunny_n,
vi mi licite na osobu koja u realnom zivotu ne sme ne da pisne, nego ni da podigne pogled da nekome nesto kaze, pa se onda "ispucava" na forumu!
pregledanjem linkova ka vasem profilu vidi se da se vi ukljucujete samo u diskusije u kojima postoji neka rasprava, i to kao 3. ili 4. replikant....
okrenite se realnom zivotu koji verovatno nemate....
ontario,
ostavite se mene kao mene - ja vam prenosim klimu koja vlada u strucnoj javnosti i koja delom moze objasniti stanje u zdrastvu, i ni u jednom trenutku se nisam izjasnjavao o sebi kao sebi! o sebi nemam sta da govorim, to je nevazno za ovaj forum!
za situaciju u kojoj se nasla vasa majka ste krivi i vi zato sto niste otisli tamo kada ste joj bili najpotebniji! stavili ste sebe u prvi plan i svoje strahove a zaista bolesnu majku u drugi plan! cak sta vise vi ste njenu situaciju zloupotrebili da biste (verovarno) manipulisali svojim ukucanima kako vi ne samo da ste jadni zbog sebe, nego i zbog nje! rezultat toga vam je porodica na granici raspada - imali ste srece sto su vam se sin i muz vratili!
dakle nemojte spominjati svoju majku kao primer, jer to ne moze biti ilustrativan primer posto vi nemate prave informacije - osobe koje su bile uz vasu majku su htele da se okoriste o vas, da se "ocesu" o eventualne pare koje biste slali u vezi nege majke!
dakle saberite se i pocnite da resavate probleme koji su vas snasli!
kada su vas neki clanovi foruma do sada suocavali sa vasom istinom, vi ste se uvek kao malo dete pozivali na boga, koji ce "vraiti" itd.. umesto da se bar jednom u zivotu - a to je sada kada imate bolesnu majku SUOCITE!
da bih ustedeo vreme - odgovoricu vam i na taj vas jos nenapisani odgovor o bogu koji vraca!
vi i po teoloskom aspektu treba da odete da pomognete majci - ne znam da li znate - monasi se salju privremeno kuci da neguju bolesne roditelje! dakle ako neko moze da podnese i takvu zrtvu, mozete i vi da sednete u avion, u kome cete uzgred budi receno nesto pojesti, popiti, odgledati film.. i pomognete svojoj majci!
prvi korak je klik na ovaj link:
http://travel.yahoo.com/;_ylc=X3oDMTE5M ... l0LWZpeGVk
******************************************************************************************
izvinjavam se ostalim clanovima foruma, pre svega ovde na onkologiji zbog ove prepiske koja ni po cemu ne pripada ovom mestu, ali sam osetio potrebu da jos jednom skrenem paznju na cinjenicu da najveci broj zdr. radnika svoj posao radi savesno i ne zasluzuje reci poruge!
borbu protiv svih pojava u zdravstvu koje su negativne zapocnite na licu mesta - jasnim negodovanjem, prijavom upravniku, inspekciji, ministarstvu!