.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 08, 2015 5:29 pm

.

Post od 555 »

Pozdrav novi sam ovde , i mislim da mi niko nece odgovoriti ali da probam , imam 14 godina sada cu 15 , i imam bolove u glavi , znaci zaboli me neki deo glave na 5 sekundi i onda prodje i tako, onda kada se sagnem imam kao neki osecaj tezine u glavi , pre sam imao bol na primer kada udarim levi deo glave zaboli me desni deo , kada sam pre zabacio glavu unazad i blago udario glavu u krevet kao nesto da je pucalo unutra
p.s. znaci zaboli me bilo koji deo glave i prodje posle par sekundi
veliki sam strasljivac i ne znam da li ovo ima veze sa tumorom , molim vas odgovorite
555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 08, 2015 5:29 pm

Re: .

Post od 555 »

Zaboravio sam još ,da kada nekad skočim , na primer lupim desnom nogom o pod zaboli me levi ili desni deo glave sada ne znam , isto i sa levom nogom nekad , ljudi odgovorite molim vas
mislim na najgore , a jos se nisam pozalio nikom
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nemoj da misliš na najgore nego se javi lekaru da se vidi o čemu se radi, nema nikakvog razloga da misliš na tumor.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто мислиш да ти нико неће одговорити?
writheyuletide
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 05, 2023 12:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od writheyuletide »

Try balancing on one leg. If you can't do it in 10 seconds, chances are you have a brain tumor. You need to see a doctor as soon as possible. connections game
Odgovori