savet
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 9:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
savet
da li može neko da me posavetuje šta raditi.muž mi ima maligni tumor linfnih žlezda i trenutno prima hemoterapiju,smanjenu pošto su mu trombociti i krvna slika jako loša.sada ima problem sa oteklinama tj vodom u nogama rukama stomak i otežano priča pa ako neko ima iskustvo sa tim da me posavetuje šta raditi i kako mu pomoći a zbog same terapije je slabo pokretljiv unapred hvala.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Procitaj na ovom forumu odeljak "kako sam pobedila rak",dr. Lorin Dej da vidis sta hemoterapija radi organizmu i kakve sve posledice nastaju od nje,samo sto "gospoda lekari" ne pricaju o tome naravno...E da sam ranije to procitala znas kada bi mamu pustila u njihove ruke NIKADA!!!!Nazalost nisam,i upropastise je totalno,pustili kuci ko veli evo ti je sad pa radi sa njom sta znas!!!Toliko o tome...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 9:10 am
savet
a šta raditi kada se osećaš i izgledaš bolesno kako ne odvesti kod lekara u bolnicu,međutim kada se suočimo sa svim tim hvatamo se za slamčicu i gledamo na sve načine da pomognemo konkretno ja mužu koji nema još pedeset godina.doktori mu samo nešto daju za ovih 20 dana nemaju više mesta gde da mu stave brumile a njemu je činimise sve lošije,temperatura ga stalno muči svaki dan preko 38 ja sve to gledam nemoćna,hvala za bilo koji savet.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm