savet

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jacaxy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 9:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

savet

Post od jacaxy »

da li može neko da me posavetuje šta raditi.muž mi ima maligni tumor linfnih žlezda i trenutno prima hemoterapiju,smanjenu pošto su mu trombociti i krvna slika jako loša.sada ima problem sa oteklinama tj vodom u nogama rukama stomak i otežano priča pa ako neko ima iskustvo sa tim da me posavetuje šta raditi i kako mu pomoći a zbog same terapije je slabo pokretljiv unapred hvala.
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am

Post od micaaaa »

molim vas napisite mi detaljnije,godist ,dg,ostale bolesti,hemioterapiju,drugu terapiju,kada su poceli prvi,a kada ovi simptomi,gde se leci,pa bih tek onda mogla nesto da vam preporucim
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Idi odmah kod nekog onkologa i kazi, za te propratne pojave jer oni ti samo daju hemoterapiju i cao, sve ostalo ti nece reci ako sama ne kazes i trazis.
jacaxy
Novi član
Novi član

savet

Post od jacaxy »

hvala to već činimo u kontaktu sam stalno sa doktoricom,ali je on i dalje otečen od te vode.
kiki222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:48 pm

Post od kiki222 »

Procitaj na ovom forumu odeljak "kako sam pobedila rak",dr. Lorin Dej da vidis sta hemoterapija radi organizmu i kakve sve posledice nastaju od nje,samo sto "gospoda lekari" ne pricaju o tome naravno...E da sam ranije to procitala znas kada bi mamu pustila u njihove ruke NIKADA!!!!Nazalost nisam,i upropastise je totalno,pustili kuci ko veli evo ti je sad pa radi sa njom sta znas!!!Toliko o tome...
jacaxy
Novi član
Novi član

savet

Post od jacaxy »

a šta raditi kada se osećaš i izgledaš bolesno kako ne odvesti kod lekara u bolnicu,međutim kada se suočimo sa svim tim hvatamo se za slamčicu i gledamo na sve načine da pomognemo konkretno ja mužu koji nema još pedeset godina.doktori mu samo nešto daju za ovih 20 dana nemaju više mesta gde da mu stave brumile a njemu je činimise sve lošije,temperatura ga stalno muči svaki dan preko 38 ja sve to gledam nemoćna,hvala za bilo koji savet.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

jacaxy,napisi ,dijagnozu,i patohistoloski nalaz dr. micee ce da odgovori ,dobrim savetom.pozdrav i svako dobro ti zelim
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Jeco

Nisi NEMOCNA, mocna si cim trazis pomoc.

Temperaturu su mom muzu najbolje skinule supozitorije Dikofen.

Ali to ce tebi Mica

Ne daj se
jacaxy
Novi član
Novi član

savet

Post od jacaxy »

hvala na savetima,ali diagnozu konačnu nemam kod mene sve je na institutu gde se leči.pošto svi nalazi su rađeni tamo.
Odgovori