Rak pluca i ishrana

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kalcijum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 14, 2011 9:15 pm

Rak pluca i ishrana

Post od kalcijum »

Tata mi ima rak pluca. Za nekoliko dana cemo da vidimo koji tip karcinoma i tek onda ce da mu odrede terapiju. Vidim dosta rasprava o ishrani ali sve deluje dosta oprecno - na sajtu instituta u Kamenici ne preporucuju makrobiotiku, drugi se u to kunu, da li slusati ono sto Maja Volk kaze ili je ona suvise "estradna" licnost da bi joj se verovalo ... ako imate neka konkretna iskustva, molim vas da ih podelite ovde. Strasno mi je tesko zbog tate i hocu da mu nekako pomognem a ne znam kako. Sve ide nekako sporo, nedelje prolaze a nista se jos ne desava ...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Rak pluca i ishrana

Post od aa_aca »

Већ сам се с некима препирао о овоме и надам се да нећу опет. Не знам да ли си читао разне постове на тему тумора, па ћу само да ти споменем књигу "Алкализуј се или умри" и оног доктора Италијана који туморе лечи инфузијама раствором соде бикарбоне. Имаш линкове на мом сајту (адреса и у профилу) под Занимљиво, Тумори-лечење и друго под Савети, Здравље, Кандида.
kalcijum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 14, 2011 9:15 pm

Post od kalcijum »

Nadam se da ima jos neko da se javi. Pogotovo ako ima konkretna iskustva. Hvala svima unapred.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

karcinom pluca je etioloski povezan sa inhalacijom kancerogenih supstanci - dakle pusenjem, ili profesionalnim udisanjem raznih kancerogena i nema veze sa ishranom.
makrobioticka ishrana moze da iscrpi pacijente na hemioterapiji.
Odgovori