RAK KOSTIJU METASTAZE PITANJA

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: RAK KOSTIJU METASTAZE PITANJA

Post od aaaca »

marckoni, све си лепо написао али бих ја додао још један значајан фактор: боли их уво за пацијента.

PEXON1988, гибиш време! Иди и купи петролеј за осветљење. То сигурно може одмах да почне да пије.
bjak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 14, 2014 3:45 pm

Re: RAK KOSTIJU METASTAZE PITANJA

Post od bjak »

Kada je rec o cannabis ulju vrlo je tesko pronaci kvalitetno ulje.Tragajuci za njim na kraju sam pronasao u Holandiji Amstedam kod firme Medicanna.Nuzda me je naterala da trazim i u Amsterdamu sa ga pronasao.Radi se vrlo profesionalno i kvalitetno.Sirovina je organski gajena biljka i to 70% indika 30 % sativa. thc je od 84-90%.Cena je 60 eur gram.Takodje sam tragao i za drugim preparatima pa sam u Japanu pronasao GC maf koji se proizvodi u laboratoriji u Osaki. Sada vec postoji druga generacija i koristi se u ampulama o,5 mg.
Terapija je oko 10.000 eura.Sve klinike u japanu ga koriste,medjutim samo u Japanu se moze naruciti.Alternativa koja se pravi po podrumima i garazama nebih nikome preporucio.
Odgovori