RAK DOJKE KOD MUSKARACA

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

RAK DOJKE KOD MUSKARACA

Post od MIXTER »

MLAD SAM,IMAM 12 GODINA,ALI JA OSECAM NEKI BOL U PREDELU DOJKE I ISPOD NJE.NEKADA SAM IMAO I OTOK POD PAZDUH,ALI VEC DUGO VREMENA IMAM TAJ BLAGI BOL U PREDELU DOJKE,STA DA RADIM???
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: RAK DOJKE KOD MUSKARACA

Post od Slavko_slavko »

idi kod lekara, mozda ti se upalila znojna zlezda pa te zato boli...generalno karcinomi dojki kod muskaraca su dosta retki, ponarocito u uzrastu u kojem si ti...
mozda si nateglio misic, ili imas upalu misica, mozda si se udario, nezgodno spavao... :)
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Moja devojka je dobila tumor dojke.Place boli je dojka.Sreca nije tezi slucaj i nije preslo na limfne zlezde.Mnogo je volim i zelim znati kako se to leci pre i posle operacije i da li u svakom slucaju mora da se odstranjuje dojka.Uradila je neki test i otkrili su da je to benigni(sva sreca te nije maligni).Molim vas kazite mi uzroke(kako i na koji nacin se to dobiva). ovo si poslao pre nekoliko...
Momak nemoj da se ljutiš ali stvarno malo preteruješ. Idi uživaj u životu, zabavljaj se. Mlad si, razvijaš se, možda si malo jače vežbao... gde baš nađe odmah o karcinomu dojke da razmišljaš. A i što reče Slavko Slavko, oni su toliko retki kod muškaraca.
Ako te toliko kopka, eventualno idi kod lekara da ti se ispipaju ti limfni čvorovi ispod pazuha i opšta krvna slika da se uradi...
Pozdrav.
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od MIXTER »

Ma slusaj ti mene,ja to nikada nisam poslao za devojku,a ovo mi se javlja samo nekada.Odavno je pocelo,ne opipavam nista,ali nzm sta moze biti i na dodir ne boli,samo ovako
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od MIXTER »

Ma ko si ti bre da ovde meni pricas sta sam ja radio,uostalom to je pisao moj shuntawi brat jer je njegowa dewojka imala tumor,a ti pojma nemas,pa sam ja pitao Onkologe,a ne tebe
Odgovori