Pre svega zelim da se obratim administraciji, i svima ostalima, ako ikoga ova tema vredja, ili mislite da ne bi trebalo da postavim ovde ovu temu, izbrisite je, stvarno mi nije namera da se okoristim ovim,ili povredim necija osecanja , napravim profit, ili bilo sta slicno.
Prvo, zelim svima puno srece i snage koja je potrebna za borbu sa ovom bolesti!
Moj tata je nazalost preminuo pre 65 dana od raka pluca, takav je faza bolesti bila da se nije moglo puno uciniti.
Veoma mi je vazno da ovo sto cu napisati ovde mi ne zamerite, niti da mislite da zelim da izvucem bilo kakvu finansijsku dobit. Naime, tatina sestra nam je kupila cimavax, koji je tata nazalost iskoristio samo 2 od 5 doza.
Digla je kredit da bi kupila, i u medjuvremenu sin treba da dobije otkaz sa posla, pa ja zbog toga ovde postavljam oglas kojim prodajem:
Cimavax 24 ampule (to je u stvari 3 doze leka) za 2400 eura (vodio sam se računicom da su 40 plaćene 4000e)
Dve bočice vidatoxa (205 dolara) 160 eura po današnjem kursu?
Sve ovo gore sam napisao jer mi, je jos jednom napominjem, jako vazno da niko ne pomisli da sam neki prevarant, jer se sećam da smo takve mrškali sa foruma, i sam se sećam osećanja kada ti dodje neki profiter da ti uvaljuje lek za nenormalne cifre a tebi nije ni do čega, plus si nemoćan da bilo šta uradiš.
Lek je u Novom Sadu, ali neće biti problema da se transportuje bilo gde u Srbiju, o čemu ćemo se naknadno dogovoriti kako i šta.
Još jednom, ne zamerite mi dobri ljudi, i zelim vam svima puno sreće i uz vas sam svim srcem.
prodajem vakcinu cimavax
Re: prodajem vakcinu cimavax
molim da date Vas kontakt telefon da bi mogli da porazgovaramo o vakcini koju imate i kako da dodjem do nje.
Neoplanta,potpuno Vas razumem,i ja sam se dugo dvoumila da li ovde na forumu da ostavim svoj komentar, nikako ne bih volela da ljudi pomisle da imam bilo kakve zadnje namere... Ali ipak,možda bi nekome moglo da pomogne... Moja porodica je nabavila vakcine, ali nažalost metastaze na mozgu su se pojavile, tako da nam je ostalo 18 doza. Ukoliko bi nekome trebale, mi bismo ih dali za onoliko koliko smo platili, molim za kontakt preko pp... I izvinite ako nije primereno, a administratori neka slobodno uklone poruku, ukoliko je smatraju uvredljivom po bio kom osnovu...
Srdačan pozdrav svima i svako dobro Vašim porodicama...
Srdačan pozdrav svima i svako dobro Vašim porodicama...
Molim administratora da ovu temu izbrise, posto su vakcine prodate. Izvinjavam se sto nisam ranije javio.
Postovani,
u istoj sam situaciji kao i vi. Sestra mi je preminula 25.12.2012. ne stigavsi da primi vakcinu Cimavax EGF. Verujem da bi joj vakcina pomogla, ali prokleta bolest nije dala predaha ni malo. Vakcinu sam kupila za nju direktno u Havani u bolnici La Pradera kod Dr. Rubena kod koga dolaze svi koji su dosli zbog vakcine. Nosila sam sa sobom i sve nalaze, koje je on pogledao i rekao da moze da primi vakcinu. Prepisao je 20 bocica: 10 je vakcina i 10 rastvora za vakcinu, za ukupno 5 doza, zajedno sa svom dokumentacijom o nacinu aplikovanja. Vakcina nas je kostala 4000 evra i put do Havane je jako naporan, dug i skup. Bilo bi mi drago da pomognem nekome ko moze da je primi. Nije mi zelja da zaradjujem na vakcini jer sam je kupila za svoju sestru, koje vise nema i nista na svetu ne moze da mi je vrati. Ja sam Biljana, moj mobilni je 062/251-812, a email je [email protected]
u istoj sam situaciji kao i vi. Sestra mi je preminula 25.12.2012. ne stigavsi da primi vakcinu Cimavax EGF. Verujem da bi joj vakcina pomogla, ali prokleta bolest nije dala predaha ni malo. Vakcinu sam kupila za nju direktno u Havani u bolnici La Pradera kod Dr. Rubena kod koga dolaze svi koji su dosli zbog vakcine. Nosila sam sa sobom i sve nalaze, koje je on pogledao i rekao da moze da primi vakcinu. Prepisao je 20 bocica: 10 je vakcina i 10 rastvora za vakcinu, za ukupno 5 doza, zajedno sa svom dokumentacijom o nacinu aplikovanja. Vakcina nas je kostala 4000 evra i put do Havane je jako naporan, dug i skup. Bilo bi mi drago da pomognem nekome ko moze da je primi. Nije mi zelja da zaradjujem na vakcini jer sam je kupila za svoju sestru, koje vise nema i nista na svetu ne moze da mi je vrati. Ja sam Biljana, moj mobilni je 062/251-812, a email je [email protected]
Da li vakcina jos moze da se dobije? Molim hintan odgovor! Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 5:03 pm
Moja sestra je nazalost nedavno preminula od teskog oblika raka bronhija i traheja. Kako se davljenik hvata i za slamku, u nadi da ce da joj pomogne nabavili smo preko ovlascene agencije na Kubi, vakcinu Cimavax efg koja se nazalost u njenom slucaju nije pokazala delotvornom ili je primljena prekasno. Posedujem preostalih 12 vakcina i 12 rastvora, ukupno 24 ampule, koje bih zelela da prodam i tako vratimo dugove u koje smo zapali tokom njenog lecenja. Vakcina traje do novembra. O kupovini vakcine posedujemo svu potrebnu dokumentaciju kao i dokaz o uplati. Mi smo 20 kompleta platili oko 8000 eura, a ovih preostalih 12 prodajemo za 3000 eura. Za sve potrebne informacije pozovite na broj 0642767217 posle 16h, ili pisite na mail [email protected]