prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Iskreno saucesce.
Otplacem svaku smrt na forumu.Tesko mi je. :(
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

Danas smo nakon 7 dana otisli kod mojih roditelja. Tata je vidno propao. Opet je skinuo flaster.
Brat mu rece "Ajd tata, kada ces ti nama da ozdravis?" , a on pritom pokaza na majku i mene i napise "pitaj njih"!

Toliko bih zelela da budem sto vise s njime. Ovako zivkam mamu 5-6 puta dnevno. Svako jutro se probudim sa strepnjom, legnem sa strepnjom.

Mama mi je danas rekla da prestanem stalno da zivkam i da moram da mislim na sebe. On je tako kako jeste i nema povratka, a ja moram da ostanem zdrava.

Nisam imala srca da joj kazem da sledeci petak idem na skener.
sanči
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm

prijatelji

Post od sanči »

Ivana, moje saučešće. Sve sam prošla, znam kako se osjećaš.
Ja se duže nisam javljala. Imala sam još jedan smrtni slučaj u porodici. Žena od mog brata od strica.. izlijev krvi u mozak.. tromb i gotovo.. samo se srušila.. nema je više, 57 godina. Nikad nije bila bolesna. Svi smo ostali u šoku. Šta je život...
Evelina, znam da je teško, ali misli na sebe.. držim vam palčeve. Svima puno zdravlja želim!
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Evelina.......nemam sta da ti kazem a da drugi nisu rekli.......
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Ivana,primi moje saucesce... Pozdrav narodu! Pomenuo sam vas sve u molitvama na mojoj Krsnoj Slavi i cetrdesetodnevnom Parastosu na grobu moje majke. I vas i vase usnule...
Sad da se malo hvalim. Uglavnom sam sve spremao sam... Kuvao sam,ljudi koji su se sluzili za pokoj duse i Slavu Krsnog Sveca kazu da je klopa bila jako ukusna. Klopu na stranu,bilo je mnooooogo emocija...Jos se oporavljam. Pozdrav svima!
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Zaboravih da se zahvalim na cestitkama,sram me bilo! Hvala Vam,dobri ljudi!
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Nema na cemu.Uzdravlju slavu slavio 100 godina.
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

U pravu je evelina - da joj vise ne kvarim temu, nastavljam ovde.

bobans1983, necu da pravim SLET - od ekstremnih sportova, jedino priznajem kacenje zavesa, a cetvrti sprat bez lifta mi je vise nego dovoljan za odrzavanje kondicije (najbolje je kad se setim da sam zaboravila nesto da kupim, pa moram ponovo da idem, ;)).

Ne, uradicu nesto drugo (zlobnici bi rekli - linija manjeg otpora, tj. lenjost, ali dobro) - pisacu blog, i svi ste - dobrodosli!!

..ko zna, mozda neko nekad i procita nesto od tih mojih pisanija, :)

:):):)

http://blog.b92.net/blog/91141/amater_entuzijasta/
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

Oldtimer - konza...
Nemam sad vremena, vraticu se jos na to...
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Oldi, naravno da sam odmah otisla na tvoj blog. Videh onog tvog tvorica na slici. Ja sam svog poslala na Havaje. :wink:

Sledeca nedelja nam je bas stresna, ti vadis marker i druzis se sa mojom dr u petak, a ja vadim marker i druzim se sa skenerom u petak.

Pa ljudi, drzite nam palceve!
cejka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:54 pm

Post od cejka »

Jest da sam rodjen u znaku Raka, verujte mi da navijam za VAS !!!!! Nadam se da ce sve proci u najboljem redu i ocekujem vase izvestaje. Pozdrav svima!
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

evelina, drago mi je da se vidi da je u pitanju 'crknuta macka' (kako kaze moj stariji sin, :))

Medju nama, nisam sasvim sigurna kako funkcionisu autorska prava na netu (tu je sada svasta novo napisano), pa sam preskocila trazenje gotovih slicica i sama napravila jednu, :)

Trenutno sam malo u frci pred sutrasnji UZ, pa je skriboman u meni zatajio, ali nemoj da sumnjas da cu ovih dana na blogu 'svasta nesto' da napisem - pa, ako me se sete za Dan bezbednosti - sete, ako ne...

:):):):):)
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Svaka kontrola me baca u krajnje stanje ocaja. Pricala sam sa zenom koja je zavrsila citavu pricu pre 7 godina. I dalje ima paniku od kontrole.

Mada, ja sam do sada imala samo JEDNU normalnu kontrolu, a onda je sve krenulo u pogresnom smeru.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Samo da mahnem.Oldi daj blog na PP
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član