Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Danas smo nakon 7 dana otisli kod mojih roditelja. Tata je vidno propao. Opet je skinuo flaster.
Brat mu rece "Ajd tata, kada ces ti nama da ozdravis?" , a on pritom pokaza na majku i mene i napise "pitaj njih"!
Toliko bih zelela da budem sto vise s njime. Ovako zivkam mamu 5-6 puta dnevno. Svako jutro se probudim sa strepnjom, legnem sa strepnjom.
Mama mi je danas rekla da prestanem stalno da zivkam i da moram da mislim na sebe. On je tako kako jeste i nema povratka, a ja moram da ostanem zdrava.
Nisam imala srca da joj kazem da sledeci petak idem na skener.
Ivana, moje saučešće. Sve sam prošla, znam kako se osjećaš.
Ja se duže nisam javljala. Imala sam još jedan smrtni slučaj u porodici. Žena od mog brata od strica.. izlijev krvi u mozak.. tromb i gotovo.. samo se srušila.. nema je više, 57 godina. Nikad nije bila bolesna. Svi smo ostali u šoku. Šta je život...
Evelina, znam da je teško, ali misli na sebe.. držim vam palčeve. Svima puno zdravlja želim!
Ivana,primi moje saucesce... Pozdrav narodu! Pomenuo sam vas sve u molitvama na mojoj Krsnoj Slavi i cetrdesetodnevnom Parastosu na grobu moje majke. I vas i vase usnule...
Sad da se malo hvalim. Uglavnom sam sve spremao sam... Kuvao sam,ljudi koji su se sluzili za pokoj duse i Slavu Krsnog Sveca kazu da je klopa bila jako ukusna. Klopu na stranu,bilo je mnooooogo emocija...Jos se oporavljam. Pozdrav svima!
U pravu je evelina - da joj vise ne kvarim temu, nastavljam ovde.
bobans1983, necu da pravim SLET - od ekstremnih sportova, jedino priznajem kacenje zavesa, a cetvrti sprat bez lifta mi je vise nego dovoljan za odrzavanje kondicije (najbolje je kad se setim da sam zaboravila nesto da kupim, pa moram ponovo da idem, ).
Ne, uradicu nesto drugo (zlobnici bi rekli - linija manjeg otpora, tj. lenjost, ali dobro) - pisacu blog, i svi ste - dobrodosli!!
..ko zna, mozda neko nekad i procita nesto od tih mojih pisanija,
Jest da sam rodjen u znaku Raka, verujte mi da navijam za VAS !!!!! Nadam se da ce sve proci u najboljem redu i ocekujem vase izvestaje. Pozdrav svima!
evelina, drago mi je da se vidi da je u pitanju 'crknuta macka' (kako kaze moj stariji sin, )
Medju nama, nisam sasvim sigurna kako funkcionisu autorska prava na netu (tu je sada svasta novo napisano), pa sam preskocila trazenje gotovih slicica i sama napravila jednu,
Trenutno sam malo u frci pred sutrasnji UZ, pa je skriboman u meni zatajio, ali nemoj da sumnjas da cu ovih dana na blogu 'svasta nesto' da napisem - pa, ako me se sete za Dan bezbednosti - sete, ako ne...