Ne, nisam zaboravila. Cinjenica je da nema vise mnogo nas koji smo pokrenuli Prijatelje. Mnogi su nas zauvek napustili, mnogi su otisli jer ih ovaj forum podseca na ruzan period.ganadra napisao:Draga Evelina.
drago mi je da se ipak povremeno ukljucujes, znaci nisi zaboravila na nas.
Kako si ti?
Svratim ponekad, ako naletim na neki post gde mogu da dam savet, to i uradim i bezim....
Inace sam ok. Cekam magnetnu rezonancu 25.06. (postala sam alergicna na jodni kontrast tako da skener vise ne dolazi u obzir). Imam neka probadanja u donjem delu stomaka, ali se tesim da me boluckaju priraslice od operacije.
Svarglo, ja sve sto ti pisem radim to iz sopstvenog cetvorogodisnjeg iskustva. Provela sam zaista mnogo vremena na Onkoloskom, citala i objasnjavala cimericama rezultate krvi, pricala sa njima, gledala ih i primecivala stvari. Jednom kad krenem na hemo, sa vecinom zena iz sobe budem zajedno i prilikom sledece hospitalizacije i tako 6 puta. I tako godinama. Naravno, usi bi mi bile kao u zeca prilikom svake vizite i pazljivo bih slusala sta god bi lekari pricali za svaku od zena.
Sve vas pozdravljam