Hvala Badule. Zaista mi je zao sto Vam je otac preminuo, i znam kako ste se lavovski borili za njega do poslednjeg dana. Vasa borba i nastojanje da ocu osigurate dostojanstveni odlazak je zaista vredna divljenja. Nazalost, s obzirom da delimo istu tugu, znam kako Vam je sada.. Vi ste bar uspeli da ga sanjate, a ja mog oca nikako da sanjam

A tako imam zelju da ga vidim i cujem... On je mnogo voleo da dolazi kod mene i provodi vreme sa mojom porodicom i znam da mu je moj dom bio omiljeno mesto. Moj suprug ga recimo vidja svaki dan kako seta po stanu. Ali znaci bas ga vidi. Sinoc smo sedeli i gledali tv i moj suprug mi kaze #Skinuo je jaknu# Ja onako zabezeknuta u trenutku pitam jel ga vidi on mi kaze da se pomerim malo i oslobodim mesto. Kaze da je sedeo pored mene i pitao mog muza jel moze da dobije kakao sa mlekom

Posedeo je malo i otisao.. To je bio prvi put da mu se obratio. Obicno kaze da samo gleda i seta po dnevnoj sobi. Zasto ja nisam osetila njegovo prisustvo? Onda sam pocela da placem i jedva sam se smirila. Krivila sam ga sto mi nije rekao da trazi kakao jer bi mu skuvala i ostavila na stolu cele noci da stoji.
Baks, svidja mi se razmisljanje tatinog onkologa za dodatne analize. Uvek sam smatrala da je bolje odraditi i dve i tri razlicite analize, nego olako prihvatiti jednu. Ne znam koliko je pouzdana scintigrafija kostiju kao metoda, ali u svakom slucaju magnetna ce definitivno razresiti dilemu.
Nena.nena, znam da Vam je tesko i da ste konstantno u strahu i pod stresom ali verujte mi, da vas strah mami nece nista dobro doneti. I ja sam bila izgubljena kad sam saznala da se tati vratio rak, ali sam samu sebe ubedjivala da ce svaka moja borba njemu produziti zivot bar po jedan dan. I smatrala sam da je moj trud vredan. Zaista sam se borila i odlicno informisala o tome sta nas sve ceka i verujte mi da mi je savest mirna i dusa mi je mirna jer znam da sam sve uradila za njega. Ukoliko dozvolite da strah preovlada Vama, verujte mi da kad se i ako se desi da mama umre, nikada necete biti mirni i da cete uvek kriviti sebe zasto niste uradili nesto.Razmislite malo o mojim recima pa mi kazite da li gresim. A zaista Vam od srca zelim, kao i Baks, da vasi roditelji prebrode ovu krizu i da sto pre ozdrave!