prijatelji
prijatelji
Ej drugari, nisam se bas ja cesto javljao na ovoj temi ali smatram potrebom da kazem da je moj otac u subotu vece preminuo
u 50-oj godini zivota od posledica raka. Borio se kao lav i dosta se namucio, bio je to veliki covjek koji je i u najtezim trenutcima stavljao druge u prvi plan a ne sebe. Ovaj forum kao i neki clanovi kao evelina, sanci i drugi su mi veoma pomogli davajuci mi savjete kako da se borimo iz njihovih vlastitih iskustava i ja sam im veoma sam im zahvalan na tome. Ti savjeti su mi mnogo pomogli. Zato pozdravljam ovaj forum i njegovu svrhu i nastojacu da se jos cesce ukljucim u njega da pokusam i ja pomoci na osnovu svojih iskustava. Pozdrav svima
u 50-oj godini zivota od posledica raka. Borio se kao lav i dosta se namucio, bio je to veliki covjek koji je i u najtezim trenutcima stavljao druge u prvi plan a ne sebe. Ovaj forum kao i neki clanovi kao evelina, sanci i drugi su mi veoma pomogli davajuci mi savjete kako da se borimo iz njihovih vlastitih iskustava i ja sam im veoma sam im zahvalan na tome. Ti savjeti su mi mnogo pomogli. Zato pozdravljam ovaj forum i njegovu svrhu i nastojacu da se jos cesce ukljucim u njega da pokusam i ja pomoci na osnovu svojih iskustava. Pozdrav svima
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: prijatelji
bdalibor
moje iskreno saučešće, preduzeli ste sve što ste mogli. Tebi kao i meni i ostalima nažalost samo ostaje uspomena na naše najdraže.. i treba je čuvati od zaborava.. i boriti se dalje jer život je nažalost takav... protiv nekih se stvari ne može.. a da je teško, jeste...
Svima puno pozdrava!
moje iskreno saučešće, preduzeli ste sve što ste mogli. Tebi kao i meni i ostalima nažalost samo ostaje uspomena na naše najdraže.. i treba je čuvati od zaborava.. i boriti se dalje jer život je nažalost takav... protiv nekih se stvari ne može.. a da je teško, jeste...
Svima puno pozdrava!
Iskreno saucesce
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Iskreno saucesce Dalibore....
Vise nista nece biti kao nekad.Moj tatica je preminuo 05.10. u pola tri ujutru i sahranjen 06.10.,na moj rodjendan.
Tatice VOLIM TE.
Tatice VOLIM TE.
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:36 am
BILJO!
Sokirana sam ovom tuznom vescu primi moje najiskrenije saucesce!kao sto si se do sada borila da pomognes svom tati tako moras da se boris i dalje zbog sebe i svoje porodice.TVOJ TATA BIH SIGURNO TO VOLEO .
Sokirana sam ovom tuznom vescu primi moje najiskrenije saucesce!kao sto si se do sada borila da pomognes svom tati tako moras da se boris i dalje zbog sebe i svoje porodice.TVOJ TATA BIH SIGURNO TO VOLEO .
Biljo, iskreno saucesce
Biljo, primi moje najiskrenije saucesce.
sentinel
sentinel
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 12:52 am
Biljo,primi moje iskreno saucesce.
Draga Biljo primi moje najiskrenije saucesce bol u tvom srcu ce ostati vecno a ti kao sto si dala sve od sebe da mu pomognes sada moras da das jos vise da krenes napred sa svojom deciocom i da nedozvolis bolu da te ugusi bas kao sto Sladja rece tvoj tata sigurno nebi voleo da te vidi slomnjenu a zna te kao borca velikog svi smo uz tebe jer si svima nama na ovom forumu bez trunke sebicnosti stalno bila pri ruci ...tvoj tata je sigurno srecan otisao jer je tebe ostavio da nastavis tamo gde je on stao a to je za njega blago najvece...
Hvala vam dragi prijatelji.
Bol je prevelika al zivot mora dalje.
Znam da i moj tata zeli da sam jaka i da se sad posvetim svojoj decici i suprugu i znam da me on gura napred i daje mi snagu.
Nadam se da ce brzo izbledeti slike kako se mucio i da ce ih zameniti samo lepe uspomene.
Ja cu ostati na forumu i uvek biti spremna da pomognem kome pomoc bude potrebna al nazalost trenutno se osecam kao gubitnik.
Sve vas pozdravljam i javljajte se ljudi a ja vam zelim svima sve najolje.
Bol je prevelika al zivot mora dalje.
Znam da i moj tata zeli da sam jaka i da se sad posvetim svojoj decici i suprugu i znam da me on gura napred i daje mi snagu.
Nadam se da ce brzo izbledeti slike kako se mucio i da ce ih zameniti samo lepe uspomene.
Ja cu ostati na forumu i uvek biti spremna da pomognem kome pomoc bude potrebna al nazalost trenutno se osecam kao gubitnik.
Sve vas pozdravljam i javljajte se ljudi a ja vam zelim svima sve najolje.
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm
Boljo, primi moje najiskrenije saučešće! Sve sam isto prošla prije godinu dana i znam kako ti je. Sve si probala i dala si mu sve što je bilo u tvojoj moći a sad zbog njega moraš dalje. Lakše je to reći nego ostvariti ali mora se.. Ja se praktično nisam ni isplakala kršteno, nisam htjela zbog djece, zbog mame.. i stalno nosim u sebi taj teret..
Život je bitka.. i sve više se dešavaju ružne stvari oko nas.. kao da nešto nije uredu sa ovom našom planetom.. tako se rijetko može sresti nasmijan i zadovoljan čovjek..
Prije par dana stradala mi je komšinica. Bio joj je rodjendan, 82-gi, djeca i unuci su joj napravili tortu i kad je trebalo da se svi okupe kod njene kćerke njoj je palo na pamet da ode kod šnajderice po neku suknju da je obuče za tu priliku. Dok je prelazila magistralu udarila su je kola. Pala je ispred ulaza u zgradu i takvu su je vidjeli svi iz porodice, kakav je to bio šok za njih..Sva je bila polomljena i ubrzo je izdahnula. Grozna sudbina..
Primjetila sam da vrlo često ljudi umiru oko nekih rodjendana, svojih ili članova porodice.. Moj je tata umro 3 dana poslije maminog rodjendana..
Sve vas pozdravljam i glavu gore svi! Borićemo se i dalje!
Život je bitka.. i sve više se dešavaju ružne stvari oko nas.. kao da nešto nije uredu sa ovom našom planetom.. tako se rijetko može sresti nasmijan i zadovoljan čovjek..
Prije par dana stradala mi je komšinica. Bio joj je rodjendan, 82-gi, djeca i unuci su joj napravili tortu i kad je trebalo da se svi okupe kod njene kćerke njoj je palo na pamet da ode kod šnajderice po neku suknju da je obuče za tu priliku. Dok je prelazila magistralu udarila su je kola. Pala je ispred ulaza u zgradu i takvu su je vidjeli svi iz porodice, kakav je to bio šok za njih..Sva je bila polomljena i ubrzo je izdahnula. Grozna sudbina..
Primjetila sam da vrlo često ljudi umiru oko nekih rodjendana, svojih ili članova porodice.. Moj je tata umro 3 dana poslije maminog rodjendana..
Sve vas pozdravljam i glavu gore svi! Borićemo se i dalje!

-
- Aktivan član
5. novembra, na sam rodjendan mog muza, bice tacno godinu i po
kako je umro.Sve se vrti oko rodjendana.
Ja sam rodjena 4. novembra a sin 5.novembra.
A osecaj,kazu da vreme leci sve.Na mahove da,ali....
Odem na groblje upalim svecu...
Nista tamo ne osecam.
Vise mi se cini da stoji ili sedi pored mene.
Nekad kad kucam nesto na racunaru, cini mi se da mi stoji
iza ledja.Opet nista, samo osecaj...
Medjutim ponekad se iz cista mira u sred dana ugusim u suzama
jer mi previse nedostaje.Kao da je otisao na dalek put.
I sto ga vec nema da dodje.
Kako vreme vise prolazi taj bol, u trenu,ta zelja da se vrati je sve
jaca i jaca. Ugusi!!! Ne da mi vazduh da udahnem.
Legnem...pokusam da spavam.
Molim dugo Boga da ga sanjam.
Pojavi se u snu,samo na tren.
Kaze:moram odmah da se vratim,i nestade kao izmaglica.
Prodje neko vreme i bol popusti, pa opet mucki udari kad se
najmanje nadam.Ponekad je to neki povod,ponekad ne.
Samo sam ovo htela da podelim s vama.
Tesko mi je
kako je umro.Sve se vrti oko rodjendana.

Ja sam rodjena 4. novembra a sin 5.novembra.
A osecaj,kazu da vreme leci sve.Na mahove da,ali....
Odem na groblje upalim svecu...
Nista tamo ne osecam.
Vise mi se cini da stoji ili sedi pored mene.
Nekad kad kucam nesto na racunaru, cini mi se da mi stoji
iza ledja.Opet nista, samo osecaj...
Medjutim ponekad se iz cista mira u sred dana ugusim u suzama
jer mi previse nedostaje.Kao da je otisao na dalek put.
I sto ga vec nema da dodje.

Kako vreme vise prolazi taj bol, u trenu,ta zelja da se vrati je sve
jaca i jaca. Ugusi!!! Ne da mi vazduh da udahnem.
Legnem...pokusam da spavam.
Molim dugo Boga da ga sanjam.
Pojavi se u snu,samo na tren.
Kaze:moram odmah da se vratim,i nestade kao izmaglica.
Prodje neko vreme i bol popusti, pa opet mucki udari kad se
najmanje nadam.Ponekad je to neki povod,ponekad ne.
Samo sam ovo htela da podelim s vama.
Tesko mi je

Moje najiskrenije saucesce!