prijatelji
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kat,tvom unuku želim srečan odlazak u vojsku,a još srećniji povratak kući.Oldi,čini mi se da,što više platiš nalaze,oni nekako budu bolji.Ja za sada mirujem .Skupljam snagu za PG,kad (i ako ikad)proradi MR.
Majas,sigurno ti treba mnogo,mnogo snage ,da budeš mama i da budeš uz muža u tako teškoj situaciji.Ne može niko pomoći,ma koliko se trudio.Ja ti samo želim da izdržiš,da se ovog perioda vas troje sjećate kao jedne ružne epizode u životu.Tvom mužu srećan rođendan i ,ako Bog da,još mnoge da proslavite zajedno.
Duplabako,sa malim zakašnjenjem želim srećan rođendan tvojoj kćerki.Ne brini,znaju one koliko ih voliš.
Kat,ima li još tih jabuka,da pošaljem u KBC,u PG,nekim zaslužnim ljekarima?Ljubac svima,koliko vas ima.
Majas,sigurno ti treba mnogo,mnogo snage ,da budeš mama i da budeš uz muža u tako teškoj situaciji.Ne može niko pomoći,ma koliko se trudio.Ja ti samo želim da izdržiš,da se ovog perioda vas troje sjećate kao jedne ružne epizode u životu.Tvom mužu srećan rođendan i ,ako Bog da,još mnoge da proslavite zajedno.
Duplabako,sa malim zakašnjenjem želim srećan rođendan tvojoj kćerki.Ne brini,znaju one koliko ih voliš.
Kat,ima li još tih jabuka,da pošaljem u KBC,u PG,nekim zaslužnim ljekarima?Ljubac svima,koliko vas ima.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 12:52 am
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
pozdravljam sve na ovoj temi,i mogu vam reci da su me vashe priche duboko pogodile,posebno pricha od maajas(nadam se da nisam pogreshila)drzhim palcheve,nasha medicina je izuzetna(shto se tiche kadra) i nadam se da ce uspeti da izleche njenog muzha.
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
ovo je jedna lepa vest,unuk je dobio poziv za regrutaciju BRAVO,i treba se ponositi tome,jako mi jezhao shto nasha deca odavde ne idu u vojsku,pozdrav za kat0404 i sve ostale sa ove teme,bicu uvek sa vama kada vam zatreba podrshkakat0404 napisao:Dragi moji,
Jeste da je ovo forum koji nas je spojio u teskim trenucima,ali ja osecam potrebu da kazem i dalje sta se desava u nasim zivotima.
Moj unuk, je danas dobio poziv za regrutaciju,kako kaze za vojsku i jako je ponosan,jer se oseca odraslim.Naravno,to pokazuje na svoj nacin.
Ja sam mislila da se vojska ukida,valjda ce tako i biti.
Pozdravljam vas,a mojoj uciteljici gili gici,ako ponekada svrati,neka se javi.
Još uvek na strani 89-oj! Šta to znači?Gde su svi?
I moj sin je dobio poziv za regrutaciju i tako me to nešto zateklo!Zar već?Mislila sam kad on stasa za to vojske više neće biti,kad ono...Ju,ala sam matora!Radim sa malom decom i svake 4 godine dobijam sve mlađe roditelje i ponovo prvake pa mi to,valjda,ne dozvoljava da se osetim matorom!A godine prolazeeee!
Majo,budi hrabra,lako je reći,ali moraš,ja sam glumila ludilo i činila nemoguće samo da mi majka živi što duže,ali...Jedna dr mi je rekla da je probila sve moguće termine sa takvom bolešću i u toj fazi i da je toliko živela (godinu dana posle otkrivanja)samo zahvaljujući meni.Nije bilo lako,ali izdržala bih još mnogo,mnogo duže samo da sam mogla da je spasim.Nažalost,to je bolest od koje se niko nije izlečio! Surovo,ali tako je.
Šta nam je sa Evelinom?Zlatiborac? Bio je jedan Dejanar koji se više nikad, posle smrti majke,nije javio,a danima smo bili na metastazama u stomaku Zlatiborac,on i ja.Ako čitaš,pozdrav
Držite se dragi moji,volim vas sve!
I moj sin je dobio poziv za regrutaciju i tako me to nešto zateklo!Zar već?Mislila sam kad on stasa za to vojske više neće biti,kad ono...Ju,ala sam matora!Radim sa malom decom i svake 4 godine dobijam sve mlađe roditelje i ponovo prvake pa mi to,valjda,ne dozvoljava da se osetim matorom!A godine prolazeeee!
Majo,budi hrabra,lako je reći,ali moraš,ja sam glumila ludilo i činila nemoguće samo da mi majka živi što duže,ali...Jedna dr mi je rekla da je probila sve moguće termine sa takvom bolešću i u toj fazi i da je toliko živela (godinu dana posle otkrivanja)samo zahvaljujući meni.Nije bilo lako,ali izdržala bih još mnogo,mnogo duže samo da sam mogla da je spasim.Nažalost,to je bolest od koje se niko nije izlečio! Surovo,ali tako je.
Šta nam je sa Evelinom?Zlatiborac? Bio je jedan Dejanar koji se više nikad, posle smrti majke,nije javio,a danima smo bili na metastazama u stomaku Zlatiborac,on i ja.Ako čitaš,pozdrav
Držite se dragi moji,volim vas sve!
Hvala svima na podrsci.
U ponedeljak je zakazana MR, pa ce nam tada, nadam se, reci sta dalje.
On se trenutno dobro oseca.
Do ponedeljka se niti nadam niti ocajavam, samo cekam i trudim se da se sto vise fizicki umorim u toku dana da bih mogla uvece da zaspim i sutra ponovo ustanem sposobna da radim, da pred suprugom budem raspolozena (kao da se nista ne desava) i da sto vise vremena uvece kad stignem kuci provedem sa klincem, jer mi on i daje snage da nastavim dalje.
U ponedeljak je zakazana MR, pa ce nam tada, nadam se, reci sta dalje.
On se trenutno dobro oseca.
Do ponedeljka se niti nadam niti ocajavam, samo cekam i trudim se da se sto vise fizicki umorim u toku dana da bih mogla uvece da zaspim i sutra ponovo ustanem sposobna da radim, da pred suprugom budem raspolozena (kao da se nista ne desava) i da sto vise vremena uvece kad stignem kuci provedem sa klincem, jer mi on i daje snage da nastavim dalje.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm
Moram samo kategoricno da demantujem nasu drugaricu Natashu! U mom okruzenju poznajem dosta ljudi koji su se IZLECILI od ove,kako Natasha kaze,opake bolesti. To zaista nije utopija niti moj neargumentovani komentar vec je to zaista tako! Zbog tih ljudi koji su dobili bitku isucite macheve i borite se! Zelim vam svima svako dobro.
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
za slichicu je LAKO,ja ti slichicu poklanjam,pozdravljam vas sve i drzhim palcheve kome trebaevo mene napisao:HOĆU i ja sličicu,kao jesy.Ljubim vas sve,mislim na vas,ali sam malo umorna,opet će promjena vremena,pa me ovaj meteorolog u kostima i ožiljcima ne pušta.Kuckaću sutra.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Jesy,hvala ti.I za sličicu i za palčeve.
EEE,moj druže,zlatiborski,konačno i ti da se javiš.U pravu si .Nije neizlječivo,samo zavisi kad se javiš doktoru.I još zavisi koliko si spreman da se uhvatiš u koštac sa mrskim nam neprijateljem,koliko si spreman da istrpiš i bolove i nepravde,i strah i strepnju.Koliko si spreman da iz temelja promijeniš svoj život i da se pomiriš da si ,ničim izazvan,promijenio i živote ljudi oko tebe i svoj jedan i jedini život.Koliko si sposoban pogledati dalje,u neku bližu ili dalju budućnost i nadati se da ćeš i ti ,ako samo tako poželiš i odlučiš ,biti dio te iste,tj.budućnosti.I,ako uz toliko truda imaš i mrvicu sreće.A,zaista vrijedi boriti se,do posljednjeg atoma snage,jer,ŽIVOT je ...ŽIVOT.
Danas su mi javili da nema više mog brata od tetke.Izgubio je bitku sa životom,predao se.Malo sam ljuta na njega,ali tuga je prevelika.Ne mogu otići .Uvijek će biti u mom srcu,jer je obilježio i usrećio veliki dio mog djetinjstva i odrastanja.Prvi put sam sa njim otišla u disko,on je jedini znao za moju tajnu simpatiju,njemu sam mogla reći sve.
Počivaj u miru,moj brate.
EEE,moj druže,zlatiborski,konačno i ti da se javiš.U pravu si .Nije neizlječivo,samo zavisi kad se javiš doktoru.I još zavisi koliko si spreman da se uhvatiš u koštac sa mrskim nam neprijateljem,koliko si spreman da istrpiš i bolove i nepravde,i strah i strepnju.Koliko si spreman da iz temelja promijeniš svoj život i da se pomiriš da si ,ničim izazvan,promijenio i živote ljudi oko tebe i svoj jedan i jedini život.Koliko si sposoban pogledati dalje,u neku bližu ili dalju budućnost i nadati se da ćeš i ti ,ako samo tako poželiš i odlučiš ,biti dio te iste,tj.budućnosti.I,ako uz toliko truda imaš i mrvicu sreće.A,zaista vrijedi boriti se,do posljednjeg atoma snage,jer,ŽIVOT je ...ŽIVOT.
Danas su mi javili da nema više mog brata od tetke.Izgubio je bitku sa životom,predao se.Malo sam ljuta na njega,ali tuga je prevelika.Ne mogu otići .Uvijek će biti u mom srcu,jer je obilježio i usrećio veliki dio mog djetinjstva i odrastanja.Prvi put sam sa njim otišla u disko,on je jedini znao za moju tajnu simpatiju,njemu sam mogla reći sve.
Počivaj u miru,moj brate.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Evo mene jako mi je zao zbog tvog brata i primi moje najiskrenije saucesce.Jos mi je zalije sto nemozes otici mada veruj mi nije to bitno bitne su tvoje misli i tvoja osecanja.
Jesy,lepo od tebe sto nas posecujes i podrzavas.Iskreno sumnjam da bi ikad dosla na ovaj podforum da me nije zadesilo to sto jeste.
Zlatiborac,nadam se da ce biti sve vise takvih slucajeva i da si u pravu.
Kod mene je situacija napeta,samo neko iscekivanje rezultata jel se tata sprema u ponedeljak na kontrolu.Danas su mu leukociti odlicni(7).Jedva sam ga ubedila za CT pa smo prekljuce to i odradili a rezultati tek veceras u 8
.Neznam stvarno dal cu smoci snage i procitati rezultate sama il cekati ponedeljak.Jako se bojim i osecam grc u stomaku a knedlu u grlu.Tata je psihicki sve bolje jer smo suprug i ja kupili neku zemlju i pravimo vocnjak i neku vikendicu a tata je glavni organizator.
Pozdravljam vas i javljam sa nadam se dobrim novostima.
Jesy,lepo od tebe sto nas posecujes i podrzavas.Iskreno sumnjam da bi ikad dosla na ovaj podforum da me nije zadesilo to sto jeste.

Zlatiborac,nadam se da ce biti sve vise takvih slucajeva i da si u pravu.
Kod mene je situacija napeta,samo neko iscekivanje rezultata jel se tata sprema u ponedeljak na kontrolu.Danas su mu leukociti odlicni(7).Jedva sam ga ubedila za CT pa smo prekljuce to i odradili a rezultati tek veceras u 8

Pozdravljam vas i javljam sa nadam se dobrim novostima.
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
Počivaj u miru,moj brate.[/quote]moje najiskrenije saucheshce povodom gubitka brata
Počivaj u miru,moj brate.[/quote]moje najiskrenije saucheshce povodom gubitka brata
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 12:52 am