Presno tj. sveze mleko i rak

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gandra404
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 9:36 pm

Presno tj. sveze mleko i rak

Post od gandra404 »

Evo ja sam se skoro uclanio pa da vas pozdravim.

Pomaze Bog svima ili pozdrav svima!
Kako ko voli.

Imam jedno veoma HITNU stvar. Naime moja majka je obolela od raka. Dijagnoza je "Sekundarni zlocudni tumor limfnih cvorova glave,lica i vrata". U cetvrtak bi trebali saznati gde je primarni rak.
Poceo sam da citam Ernsta Gintera i njegovu dijetu sa presnom hranom gde on prilicnio spominje mleko u svezem stanju. Juce sam nabavio sveze kozije mleko ali u medjuvremenu sam na dosta mesta naisao na informacije koje dovodu u sumnju sveze mleko.
Da budem precizan, dominira teza po kojoj KRAVLJE mleko pravi problem i pretezno se govori o raku prostate ali opet sam se napunio sumnje.
Zeleo bih cuti vasa misljenja.

poz
dm86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 12:29 am

Post od dm86 »

sve je to li-la!ima puno teorija o kojekakvim dijetama cajevima i biljkama... ali je tesko 100% proceniti sta je najbolje. moja teta boluje od traka dojke, koristi prirodni sok od cvekle za krv, noni sok i nasli smo nekog travara u bosni, deda od nekig 90 godina koji tvrdi da je prije 20 godine imao rak koji metastazirao toliko da su ga doktori poslali kuci rekavsi mu da mu ni jedna operacija ne moze pomoci. recept je dobio od nekog rusa a glavni sastojak mu je neka vrsta kaktusa, ima jos kojekakvih trava, alkohola... ne znam ostaje nam samo da se nadamo da je sve to istina sto kaze.kad si sateran u ugao oslanjas se na sve i svasta i sve pokusavas. ne kazem da je ovaj lek pravi ali too je sam pitanje srece da li ces naleteti na pravi lek. ao me razumes...
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

Iz svega sto sam dosad citala o alternativnim pristupima ovome, mleko u bilo kakvom obliku i od bilo koje zivotinje ne samo da ne koristi, no i steti (pa je u anti-kancer dijetama zabranjeno)...
gandra404
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 9:36 pm

Post od gandra404 »

hvala Kajalena.
uzimano je samo jedan dan pa je izbaceno iz dijete.
sve najbolje.
Odgovori