Moja rođaka je danas prima HT i ako joj je gvožđe jako nisko, molim vas da mi preporučite preparat koji je najdelotvorniji za njegovo podizanje a da nisu ampule koje joj uopšte ne prijaju.
Hvala unapred.
Preparati za podizanje gvožđa
Re: Preparati za podizanje gvožđa
Moj tata je pio folan al obavezno sa vitaminom C,a jako je delotvorna cedjena mlada kopriva.Ujutru popiti samo jednu rakijsku casicu.Alfa_47 napisao:Moja rođaka je danas prima HT i ako joj je gvožđe jako nisko, molim vas da mi preporučite preparat koji je najdelotvorniji za njegovo podizanje a da nisu ampule koje joj uopšte ne prijaju.
Hvala unapred.
Pozdrav i srecno.
Ovo je copy-paste sa jedne teme na ovom potforumu...
Osmo, korišćenje Coral Calciuma koji predstavlja osnovu za pravilan rad centralnog nervnog sistema, jačanje imunog sistema, smanjenje bolova u kostima i ledjima, uspešno čisti jetru creva i bubrege i drugo. Često je slučaj da su metastazama zahvaćene i koštane mase te se kao sredstvo za zaštitu koristi injekcija ZOMETA 4 mg, koja praktično kad se dobije, a dobija se u obliku infuzije, u telu izaziva promenu i povlači sav kalcijum koji može iz organizma u obolele kosti tako da organizam praktično ostaje bez kalcijuma.
Tada najčešće doktori savetuju da se uzimaju tzv. Šumeće tablete kalcijuma i vitamina D, od 1000 mg, od čega samo 40 mg. Bude iskorišćeno u organizmu a ostalo je bespotrebni i štetni višak. Zbog toga se savetuje da se posle primanja ZOMETE uzima Coral Calcijum, 3 puta jedna kafena kašičica koja će sigurno biti cela iskorišćena, Inače, značajno je napomenuti da se koralni kalcijum dobija iz mineralnih stena u Japanu u potpuno čistom obliku..
Osmo, korišćenje Coral Calciuma koji predstavlja osnovu za pravilan rad centralnog nervnog sistema, jačanje imunog sistema, smanjenje bolova u kostima i ledjima, uspešno čisti jetru creva i bubrege i drugo. Često je slučaj da su metastazama zahvaćene i koštane mase te se kao sredstvo za zaštitu koristi injekcija ZOMETA 4 mg, koja praktično kad se dobije, a dobija se u obliku infuzije, u telu izaziva promenu i povlači sav kalcijum koji može iz organizma u obolele kosti tako da organizam praktično ostaje bez kalcijuma.
Tada najčešće doktori savetuju da se uzimaju tzv. Šumeće tablete kalcijuma i vitamina D, od 1000 mg, od čega samo 40 mg. Bude iskorišćeno u organizmu a ostalo je bespotrebni i štetni višak. Zbog toga se savetuje da se posle primanja ZOMETE uzima Coral Calcijum, 3 puta jedna kafena kašičica koja će sigurno biti cela iskorišćena, Inače, značajno je napomenuti da se koralni kalcijum dobija iz mineralnih stena u Japanu u potpuno čistom obliku..
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni su pomogle Tothema ampule.Kod nas,u apotekama su oko 10e,za 20 ampula,a pošto se piju 2xdnevno,kutija traje 10 dana.Ja sam pila 2 mjeseca i zaista mi se popravilo željezo.Sadržaj ampule se sipa u malo vode,nije neprijatnog okusa,samo se pije na slamku,da zubi ne promijene boju(tako su meni rekli,a nisam htjela rizikovati,pa sam tako pila.)Sve najbolje.