Planocelularni karcin. pluća-terapija Vinorelbin-Carboplatin

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Gijo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 27, 2010 9:40 am

Planocelularni karcin. pluća-terapija Vinorelbin-Carboplatin

Post od Gijo »

Pozdrav svima!
Najpre se zahvaljujem drgbd-u, Biljaa-i i Slavku na podršci. Posle cele one frke sa konzilijumom nisam stigla odmah da se javim. Trenutno stvari stoje ovako: tata je dobio terapiju Vinorelbin-Carboplatin i to tek 1 mesec od konziljima tj. 26.05. Kako nisam uspela da dobijem termin ranije pio je (uz saglasnost onkologa) Lastet koji mu je ostao od ranije. Čini mi se da diše teže nego pre mesec dana. Nadam se da će mu ova nova terapija koliko-toliko pomoći. Ako neko nešto zna neka piše.
Hvala!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Planocelularni karcin. pluća-terapija Vinorelbin-Carboplatin

Post od Slavko_slavko »

pozdrav...ne znam sta vas tacno zanima oko oca,mada i dalje mi sve to jako nesavesno zvuci,dobijanje terapije mesec dana nakon konzilijuma...ali ovo je srbija i ovde je sve moguce...ukoliko vas zanima alternativa i neki vid takvog lecenja mozete na forumu naci sve mada pitanje je da li pomaze...ukoliko vas otac veruje u izlecenje on ce se izleciti,to je osnova svega-pozitivan stav...nadam se da ce sve biti dobro... :wink:
Odgovori