Onkolog

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Veckey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 06, 2010 12:45 pm

Onkolog

Post od Veckey »

Pozdrav svima

Imam jedno pitanje; da li imate da mi preporucite nekog dobrog onkologa na institutu za onkologiju? I jos nesto: znate li mozda koliko se ceka da bi se obavila operacija? Mojoj mami su otkrili tumor na dojci, i rekli da treba da se pod hitno operise, jer je vec dosta veliki...osim sto smo u shoku, trebamo brzo reagovati, i potruditi se da je operise sto bolji lekar..svaka sugestija/informacija je vise nego dobrodosla!

Hvala!
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm

Re: Onkolog

Post od 13th.wizard. »

preporučiće vam svakako neke druge ... tačno znam i koje ... ali neću navoditi ovde.

ali ja vam preporučujem dr j.pralicu
Ali
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 05, 2010 12:30 am

Post od Ali »

Jesu li crvena slova potrebna?
Veckey
Novi član
Novi član

Post od Veckey »

Hvala!

Nisam uspela da pronadjem Dr. J. pralicu na listi lekara na Institutu, da mozda ne azuriraju sajt? Vidim da je po CV-ju najjaci po iskustcu Dr. Dzodic, da li bi mi preporucili njega?

:roll:
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član

Post od 13th.wizard. »

Ali napisao:Jesu li crvena slova potrebna?

jesu,Ali Baba

a jel su moronska pitanja neophodna
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član

Post od 13th.wizard. »

Veckey napisao:Hvala!

Nisam uspela da pronadjem Dr. J. pralicu na listi lekara na Institutu, da mozda ne azuriraju sajt? Vidim da je po CV-ju najjaci po iskustcu Dr. Dzodic, da li bi mi preporucili njega?

:roll:

on radi thyroidea - u.

ne mislim da je on opcija za vas.

pralice nema na sajtu jer je sajt bajat i nikakav, a i on je čovek koji se ne eksponira i nije estradizovan i istrošen reklamama.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

institu za onkologiju i radiologiju srbije,koliko sam video dr pralica je nacelnik op bloka...
Veckey
Novi član
Novi član

Post od Veckey »

Hvala, Slavko. Mozes li da mi posaljes link, molim te, jer ja ne uspevam da ga proanadjem, a znam da obicno postoje i njihove kontakt informacije

:-?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

ovo je jedan word fajl sa biografijama,doduse pogledao sam samo i video da je on tamo nacelnik evo i linka:

Kod: Obeleži sve

www.ncrc.ac.rs/biografije/Informator_IORS.doc
i brojevi telefona(oba su 011) 20 67 100 ; 26 85 300 mada ne znam da li ce vam se javiti...na internetu nema nista opsirnije o ovom lekaru tako da vam ni ja ne mogu nista vise reci...
Ali
Novi član
Novi član

Post od Ali »

13th.wizard. napisao:
Ali napisao:Jesu li crvena slova potrebna?

jesu,Ali Baba

a jel su moronska pitanja neophodna
Kojeg ti kurtona kvazi doktora glumiš?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

nemojte se svadjati ponarocito ovim neprimerenim recima...dajte ber ljudi ako imate nesto protiv nekog resite to preko pp-a,sta nas briga o vasoj svadji...
Veckey
Novi član
Novi član

Post od Veckey »

Hvala puno Slavko!
Ali
Novi član
Novi član

Post od Ali »

Slavko_slavko napisao:nemojte se svadjati ponarocito ovim neprimerenim recima...dajte ber ljudi ako imate nesto protiv nekog resite to preko pp-a,sta nas briga o vasoj svadji...
Nema tu svađe, kulturno pitam da li su zaista neophodna crvena slova, jer su po svim pravilima komuniciranja
na online forumima neprikladna, a ovaj mi odgovara u maniru emancipovanog doktora.
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član

Post od 13th.wizard. »

Slavko_slavko napisao:institu za onkologiju i radiologiju srbije,koliko sam video dr pralica je nacelnik op bloka...

šta lupaš ti ... nije on šef op bloka ili nije više šef.
bolje nemoj da daješ pogrešne informacije i nemoj ništa da pišeš nego da zavlačiš ovde ljude
sa podacima sa sajta koji je smešan i nikakav.
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član

Post od 13th.wizard. »

Ali napisao:
Slavko_slavko napisao:nemojte se svadjati ponarocito ovim neprimerenim recima...dajte ber ljudi ako imate nesto protiv nekog resite to preko pp-a,sta nas briga o vasoj svadji...
Nema tu svađe, kulturno pitam da li su zaista neophodna crvena slova, jer su po svim pravilima komuniciranja
na online forumima neprikladna, a ovaj mi odgovara u maniru emancipovanog doktora.

e ali baba jel imaš ti nešto pametno da kažeš....
ili si jedan od mongoloida koji samo gleda boju slova jer još uvek ne zna da čita.
IQ ti je niži od broja cipela i zato se vrati u rupu iz koje si izmileo na svetlo dana.
ja ovde pričam sa pacijentkinjom o onkološkom problemu, a ti
si za podforum psihijatrija ili možda otvori svoju temu neuroonkologija mada verovatno
da mozga nemaš uopšte.
Zaključana tema