Onkolog
Onkolog
Pozdrav svima
Imam jedno pitanje; da li imate da mi preporucite nekog dobrog onkologa na institutu za onkologiju? I jos nesto: znate li mozda koliko se ceka da bi se obavila operacija? Mojoj mami su otkrili tumor na dojci, i rekli da treba da se pod hitno operise, jer je vec dosta veliki...osim sto smo u shoku, trebamo brzo reagovati, i potruditi se da je operise sto bolji lekar..svaka sugestija/informacija je vise nego dobrodosla!
Hvala!
Imam jedno pitanje; da li imate da mi preporucite nekog dobrog onkologa na institutu za onkologiju? I jos nesto: znate li mozda koliko se ceka da bi se obavila operacija? Mojoj mami su otkrili tumor na dojci, i rekli da treba da se pod hitno operise, jer je vec dosta veliki...osim sto smo u shoku, trebamo brzo reagovati, i potruditi se da je operise sto bolji lekar..svaka sugestija/informacija je vise nego dobrodosla!
Hvala!
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Re: Onkolog
preporučiće vam svakako neke druge ... tačno znam i koje ... ali neću navoditi ovde.
ali ja vam preporučujem dr j.pralicu
ali ja vam preporučujem dr j.pralicu
Jesu li crvena slova potrebna?
Hvala!
Nisam uspela da pronadjem Dr. J. pralicu na listi lekara na Institutu, da mozda ne azuriraju sajt? Vidim da je po CV-ju najjaci po iskustcu Dr. Dzodic, da li bi mi preporucili njega?

Nisam uspela da pronadjem Dr. J. pralicu na listi lekara na Institutu, da mozda ne azuriraju sajt? Vidim da je po CV-ju najjaci po iskustcu Dr. Dzodic, da li bi mi preporucili njega?

- 13th.wizard.
- Aktivan član
Ali napisao:Jesu li crvena slova potrebna?
jesu,Ali Baba
a jel su moronska pitanja neophodna
- 13th.wizard.
- Aktivan član
Veckey napisao:Hvala!
on radi thyroidea - u.
ne mislim da je on opcija za vas.
pralice nema na sajtu jer je sajt bajat i nikakav, a i on je čovek koji se ne eksponira i nije estradizovan i istrošen reklamama.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
institu za onkologiju i radiologiju srbije,koliko sam video dr pralica je nacelnik op bloka...
Hvala, Slavko. Mozes li da mi posaljes link, molim te, jer ja ne uspevam da ga proanadjem, a znam da obicno postoje i njihove kontakt informacije

- Slavko_slavko
- Stalni član
ovo je jedan word fajl sa biografijama,doduse pogledao sam samo i video da je on tamo nacelnik evo i linka:
i brojevi telefona(oba su 011) 20 67 100 ; 26 85 300 mada ne znam da li ce vam se javiti...na internetu nema nista opsirnije o ovom lekaru tako da vam ni ja ne mogu nista vise reci...
Kod: Obeleži sve
www.ncrc.ac.rs/biografije/Informator_IORS.doc
Kojeg ti kurtona kvazi doktora glumiš?13th.wizard. napisao:Ali napisao:Jesu li crvena slova potrebna?
jesu,Ali Baba
a jel su moronska pitanja neophodna
- Slavko_slavko
- Stalni član
nemojte se svadjati ponarocito ovim neprimerenim recima...dajte ber ljudi ako imate nesto protiv nekog resite to preko pp-a,sta nas briga o vasoj svadji...
Hvala puno Slavko!
Nema tu svađe, kulturno pitam da li su zaista neophodna crvena slova, jer su po svim pravilima komuniciranjaSlavko_slavko napisao:nemojte se svadjati ponarocito ovim neprimerenim recima...dajte ber ljudi ako imate nesto protiv nekog resite to preko pp-a,sta nas briga o vasoj svadji...
na online forumima neprikladna, a ovaj mi odgovara u maniru emancipovanog doktora.
- 13th.wizard.
- Aktivan član
Slavko_slavko napisao:institu za onkologiju i radiologiju srbije,koliko sam video dr pralica je nacelnik op bloka...
šta lupaš ti ... nije on šef op bloka ili nije više šef.
bolje nemoj da daješ pogrešne informacije i nemoj ništa da pišeš nego da zavlačiš ovde ljude
sa podacima sa sajta koji je smešan i nikakav.
- 13th.wizard.
- Aktivan član
Ali napisao:Nema tu svađe, kulturno pitam da li su zaista neophodna crvena slova, jer su po svim pravilima komuniciranjaSlavko_slavko napisao:nemojte se svadjati ponarocito ovim neprimerenim recima...dajte ber ljudi ako imate nesto protiv nekog resite to preko pp-a,sta nas briga o vasoj svadji...
na online forumima neprikladna, a ovaj mi odgovara u maniru emancipovanog doktora.
e ali baba jel imaš ti nešto pametno da kažeš....
ili si jedan od mongoloida koji samo gleda boju slova jer još uvek ne zna da čita.
IQ ti je niži od broja cipela i zato se vrati u rupu iz koje si izmileo na svetlo dana.
ja ovde pričam sa pacijentkinjom o onkološkom problemu, a ti
si za podforum psihijatrija ili možda otvori svoju temu neuroonkologija mada verovatno
da mozga nemaš uopšte.