I mi smo prevareninovavitaprevara napisao:Ljudi,
Bezite od ovih zlih ljudi koliko vas noge nose.
Uzece Vam sav novac, reci ce Vam da ste zdravi i izleceni, i lagace Vas, a nece ni trepnuti. Milomir Kandic zvani Bata je jedan obican prevarant, covek bez skole i bilo kakvog znanja. U pocetku ce vam ti lekovi, koji uopste nisu lekovi nego preparati za jacanje imunog sistema pomoci, ali to nije jedina stvar koju treba da koristite. Nazalost mi smo to shvatili prekasno, saznali smo za mnoge druge lekovitije stvari, ali tada je vec bilo kasno, jer nas je "gospodin" Bata mesecima zavlacio dok nam nije uzeo poslednju paru. Nemojte da vas vara njegovim recima o tome da je krvna slika losa jer se celije raka raspadaju, da krvna slika ne treba da se prati i da nije validna dok ste pod njegovom terapijom. Da rezultati ultrazvuka nisu adekvatni, da rak nije veci kako ultrazvuk pokazuje, nego da se on razlio, a da se njegova tezina smanjila, sto su ciste gluposti i zavlacanje. Na kraju ce vam reci da ce se celije raka kalcifikovati i da ste izleceni, a oboleloj osobi ce biti sve gore i gore.
Kada nam je hitno bila potrebna njegova pomoc vise se nije javljao, jer je znao da smo ostali bez dinara. Upoznali smo ljude koji su prosli kroz njegovu "terapiju", neki su nazalost preminuli, a oni koji su shvatili njegov interes i pobegli, izmuceni se jos bore za zivot na drugim mestima.
Kada smo prihvatili njegovo ''lecenje'' culi smo price o mnogim ljudima, strancima, cak i ljudima sa vrha kako su izleceni kako im je on pomogao. Nikog od tih ljudi nema na forumima, niko nikada nije rekao izlecen sam zahvaljujuci lekovima tog Bate. Kada smo surfovali po formumima i trazili koju rec i iskustvo iz Nove Vite nasli smo samo clanke poput ovog naseg. Tad smo mislili - ko gubi naravno da se ljuti,mislili smo to je jedan kaga je izgubila porodica pa je ogorcen....ali sad shvatamo da nije tako. Kao sto smo vec naveli upoznali smo ljude koji su se lecili kod Bate i rezultat je bio jedno veliko NISTA. U lecenje se ne razume, ali je zato odlican sa parama.
Srecno svima u izlecenju i najvise od svega bismo voleli da se jave judi sa srecnim vestima o izlecenju.
Saznali smo mnogo drugih metoda - alternativnih- koje bi verovatno bile daleko uspesnije....ali falio nam je samo jedan faktor - VREME.....

Najvise me pogodila jedna rec u ovom postu, a to je faktor VREME koje nam oduzimaju ovi prevaranti. Kada je covek ocajan

I mi smo lutali od bolnice do bolnice(mislim na drzavne) gde su totalno nezainteresovani da bi na kraju otisli kod ovih prevaranata.Ima jos privatnih bolnica koje nisu nista bolje od ove pomenute. Nadam se samo da ce ih stici Bozja kazna