Nane iz Makedonije

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nakirb
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 3:27 pm

Nane iz Makedonije

Post od nakirb »

Ima li neko broj Naneta iz Makedonije, koji leci nekim biljcicama iz jezera ili necim slicnim? Imate li iskustva sa njegovom terapijom?
anissaraf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 14, 2014 6:12 pm

Re: Nane iz Makedonije

Post od anissaraf »

postovanje, jeste li dobili mozda od nekoga broj od naneta travara iz makedonije meni hitno treba,unaprijed hvala, lijep pozdrav
bille
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2014 10:18 am

Post od bille »

da li mozda znate iz kog mesta je taj travar? Ja imam rodbine u Makedoniji, mozemo da se raspitamo...i eventualno dodjemo do telefona ako vam jos uvek treba :)
anissaraf
Novi član
Novi član

Post od anissaraf »

neznam tacno ali ako sam dobro negdje procitao cim vadi trave iz ohrida i sa njima pravi lijek vjerovatno je iz ohrida ili okolice,unaprijed hvala ,majka mi je bolesna karcinom ima i sada je otisao na jetru a citao sam clanak da je neka zena potpuno izlijecila sa jetre,vrijdi pokusati,lijep pozdrav iz prnjavora kod banja luke
anissaraf
Novi član
Novi član

Post od anissaraf »

oprostite na greski prilikom pisanja mislio sam na ohridsko jezero
anissaraf
Novi član
Novi član

Post od anissaraf »

na zalost majka mi je umrla u ponedeljak,zao mi je sto nisam uspio stupiti u kontakt sa tim travarom nanetom i probati i sa njegovim travama..............
dejan33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 10:13 pm

Post od dejan33 »

Nane iz Makedonije je izleco rane od gelera mom ocu 94. godine, odnosno tesku infekciju kostiju pomocu svojih melema, a još ranije spasao nogu mojoj ujni kad je operisala čukljeve na nozi i zaradila takođe tešku bolničku infekciju kostiju. Ne znam njegov broj, ali se sećam da je živeo u gradu Resen. Mislim da se zove Naum Paškoski i pričalo se da leči i rak kože. Ja više ne znam je li čovek i živ, ali mislim da je imao i kćerku koja je to nasledila. Definitivno je jako dobar za sve vrste otvorenih i inficiranih rana, a da li ima lek i za druge vrste raka, ne znam. Sigurno nije prevarant. Nadam se da je još živ i da je nekome preneo svoje recepte.
Franci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2018 8:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Franci »

bille napisao:da li mozda znate iz kog mesta je taj travar? Ja imam rodbine u Makedoniji, mozemo da se raspitamo...i eventualno dodjemo do telefona ako vam jos uvek treba :)
Postovani, meni je potreban br tel Naneta iz Makedonije ako mozete posaljite mi, hvala, Ljiljana
My_Macedonia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 01, 2018 11:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od My_Macedonia »

Franci napisao:
bille napisao:da li mozda znate iz kog mesta je taj travar? Ja imam rodbine u Makedoniji, mozemo da se raspitamo...i eventualno dodjemo do telefona ako vam jos uvek treba :)
Postovani, meni je potreban br tel Naneta iz Makedonije ako mozete posaljite mi, hvala, Ljiljana
ul. Josif Josifovski 106, Resen
Radi ponedeljkom, utorkom I subotom. Nedeljom radio je u Tetovu, ali momentalno ordinacija je zatvorena, ne zna se do kad.
Odgovori